Otvorena najmodernija ''Nike'' prodavnica u Beogradu

 
  • 0

Ljubitelji ''Nike-a'' će u prodavnici moći da testiraju najnovije patike koristeći najnoviju'' Nike+'' tehnologiju koja omogućava trkačima da povežu iPod ili Iphone na njihove patike kako bi merili pređeni put, tempo i kalorije

Delta Sport i ''Nike'' otvorili su u četvrtak uveče najnoviju ''Nike'' prodavnicu u šoping centru Delta Siti.

Na više od 400 metara kvadratnih predstavljen je osveženi koncept ''Nike-a'', sa inovativnim iskustvima za potrošače i jedinstvenom ponudom na tržištu.

Novi koncept podrazumeva više različitih Nike kategorija u jednoj prodavnici, i to je prvi takav objekat, ne samo u Srbiji, već na celom Balkanu.

Nova prodavnica od sada je glavna destinacija trkača iz ''Nike Running Kluba'', a potrošači će u njoj moći da testiraju performanse patika za trčanje.

Ljubitelji Nike-a će u prodavnici moći da testiraju najnovije Nike patike koristeći najnoviju Nike+ tehnologiju koja omogućava trkačima da povežu iPod ili Iphone na njihove patike kako bi merili pređeni put, tempo i kalorije.

- ''Nike'' želi da potrošačima novim konceptom prodavnice ponudi inovativan i interesantan maloprodajni objekat, koji ih vezuje za sam brend. Nova prodavnica  pokazuje naše nastojanje da podignemo ''Nike'' koncept na viši nivo i ponudimo našim potrošačima šoping iskustvo po svetskim standardima, što je u skladu s našom dugoročnom strategijom – istakao je na otvaranju prodavnice brend menadžer ''Nike-a'', Nenad Mirković.

Svečanom otvaranju nove prodavnice prisustvovali su mnogi poznati sportisti i javne ličnosti, a novi ''Nike'' zvanično je, u društvu trkača ''Nike running kluba Srbije'', otvorio naš proslavljeni sportista Igor Šarčević.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA