"Tražimo najukusniji praznični recept!" konkurs: Vesna Stojanov - Mućkalica 3u1 (FOTO)
Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 300gr seckane crvene paprike
- 100gr Zlatiborac čajne
- 100gr Zlatiborac goveđe pečenice
- 100gr Zlatiborac mesnate slanine
- 100gr Zlatiborac masti
- 1 kafena šoljica kuvanog domaćeg paradajza
- 1 ljuta papricica
- Peršun za dekoraciju
Priprema:
U masti naseckati sve sastojke i dinstati 20 minuta. Kada se prodinsta, sipati kuvani paradajz. Sve dobro ukrčkati.
Slžiti toplo. Prijatno!

Praznična euforija je uveliko počela. Glavni sastojak svakog praznika je lepa trpeza sa ukusnim đakonijama. Tim povodom Zlatiborac i Telegraf te pozivaju da i ti učestvuješ u nagradnom konkursu pod nazivom “Tražimo najukusniji praznični recept!” i podeliš sa nama svoju kulinarsku tajnu. Najvrednije i najvičnije od vas ćemo obradovati putovanjem na Zlatibor i pokloniti im omiljene proizvode.
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Pošalji nam fotografiju, recept sa Zlatiborac proizvodom i komentar zašto je baš tvoj recept zaslužio titulu najboljeg jela za prazničnu trpezu na mejl: posaljirecept@telegraf.rs a mi ćemo ih objaviti na našem portalu. Najkreativniji recept i komentar po oceni našeg žirija osvajaju vikend na Zlatiboru za dve osobe a dva drugoplasirana ukusan paket Zlatiborac proizvoda.
Konkurs je otvoren do 15.01.2019. do 23:59. a pobednike ćemo proglasiti 21.01.2019.
(Telegraf.rs)
Video: Merc glasao na vanrednim parlamentarnim izvorima
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.