"Tražimo najukusniji praznični recept!" konkurs: Višnja,Milijana i Nebojša Simić - Pohovane rolnice od hleba i "Zlatiborac" viršli (FOTO)
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Sastojci:
-1 hleb bez korice
-100 gr. kačkavalja
-pakovanje "Zlatiborac" viršli
- senf
- jaja (2 kom)
- majonez po želji
Priprema:
Hleb isecite na kriške, pa oklagijom razvucite.
Premažite senfom (majonez po želji), a onda stavite šnit kačkavalja i pola viršle. Urolajte, zabodite čačkalicom i umočite u umućena jaja.
Ispržite na "Zlatiborac"masti sa svih strana.
Izvadite na ubrus dok pržite ostale.
Isecite svaku rolnicu na nekoliko delova i servirajte kao praznično predjelo.
Ovo ukusno jelo možete poslužiti i kao porodični doručak!Prijatno!
Praznična euforija je uveliko počela. Glavni sastojak svakog praznika je lepa trpeza sa ukusnim đakonijama. Tim povodom Zlatiborac i Telegraf te pozivaju da i ti učestvuješ u nagradnom konkursu pod nazivom “Tražimo najukusniji praznični recept!” i podeliš sa nama svoju kulinarsku tajnu. Najvrednije i najvičnije od vas ćemo obradovati putovanjem na Zlatibor i pokloniti im omiljene proizvode.
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Pošalji nam fotografiju, recept sa Zlatiborac proizvodom i komentar zašto je baš tvoj recept zaslužio titulu najboljeg jela za prazničnu trpezu na mejl: posaljirecept@telegraf.rs a mi ćemo ih objaviti na našem portalu. Najkreativniji recept i komentar po oceni našeg žirija osvajaju vikend na Zlatiboru za dve osobe a dva drugoplasirana ukusan paket Zlatiborac proizvoda.
Konkurs je otvoren do 15.01.2019. do 23:59. a pobednike ćemo proglasiti 21.01.2019.
(Telegraf.rs)
Video: Ne znam ko je ubio Đinđića, ali znam ko sigurno nije: Veruović iskreno o atentatu i seriji "Sablja"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.