"Tražimo najukusniji praznični recept!" konkurs: Jasmina Agić - Rolovane pilece grudi sa bru(FOTO)

 
  • 1

Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!

Foto: Jasmina Agić

Sastojci:

- 4 veće pileće snicle,

- 4 lista dimljene ZLATIBORAC pečenice,

- 4 tanka lista suve ZLATIBORAC pršute,

- 50 g suve brusnice,

- 1 kašičica vegete,

- 1 kašika senfa,

- maslinovog ulja.

Priprema:

Šnicle preko providne folije vrlo malo izlupati čekićem za meso.

Na posebnoj tacni porđati listić po listić pečenice, preko staviti po jednu šniclu, na svaku šniclu namazati malo senfa dodati po listić suve pršute i posuti suvom brusnicom.

Uviti pažljivo u rolnice i pričvrstiti ih čačkalicom.

Peći u gril tiganju sa obe strane po 5 minuta.

Gotove rolnice seci na kružice i servirati uz grilovano povrće.

Želiš da osvojiš vikend za dvoje na Zlatiboru? Prijavi se na konkurs “Tražimo najukusniji praznični recept!”

Praznična euforija je uveliko počela. Glavni sastojak svakog praznika je lepa trpeza sa ukusnim đakonijama. Tim povodom Zlatiborac i Telegraf te pozivaju da i ti učestvuješ u nagradnom konkursu pod nazivom Tražimo najukusniji praznični recept!” i podeliš sa nama svoju kulinarsku tajnu. Najvrednije i najvičnije od vas ćemo obradovati putovanjem na Zlatibor i pokloniti im omiljene proizvode.

Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!

Pošalji nam fotografiju, recept sa Zlatiborac proizvodom i komentar zašto je baš tvoj recept zaslužio titulu najboljeg jela za prazničnu trpezu na mejl: posaljirecept@telegraf.rs a mi ćemo ih objaviti na našem portalu. Najkreativniji recept i komentar po oceni našeg žirija osvajaju vikend na Zlatiboru za dve osobe a dva drugoplasirana ukusan paket Zlatiborac proizvoda.

Konkurs je otvoren do 15.01.2019. do 23:59. a pobednike ćemo proglasiti 21.01.2019.

(Telegraf.rs)

Video: Ne znam ko je ubio Đinđića, ali znam ko sigurno nije: Veruović iskreno o atentatu i seriji "Sablja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    8. januar 2019 | 10:25

    Odlican brz recept sa malo sastojaka a pri tom ukusno i lepo servirano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA