"Tražimo najukusniji praznični recept!" konkurs: Dijana Popović - Dekorativni sendviči (FOTO)
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Sastojci:
- Tost hleb
- ajvar
- kajmak
- pečeni susam
- ljute papričice da glume plamen sveće
- sendvič salama Zlatiborac ili neki drugi proizvod iz Zlatiborac asortimana
Priprema:
Svako parče tost hleba rastanjiti tanko sa oklagijom. Premazati sa kajmakom, staviti 2 parčeta Zlatiborac sendvič salame i uviti u mali rolat.
Drugo rastanjeno parče tost hleba premazati sa ajvarom, staviti 2 parčeta Zlatiborac sendvič salame i uviti u mali rolat.
Rolati se mogu iseći da budu različite veličine.
Rolat premazati sa ajvarom ili kajmakom i uvlaljati u pečeni susam.
Na dasku za posluženje staviti malo kajmaka i uspravno staviti rolatić. Stavljati po 3 rolatića. Na gornji deo rolata staviti malo kajmaka i unutra utisnuti ljutu papričicu.
Prijatno!
Praznična euforija je uveliko počela. Glavni sastojak svakog praznika je lepa trpeza sa ukusnim đakonijama. Tim povodom Zlatiborac i Telegraf te pozivaju da i ti učestvuješ u nagradnom konkursu pod nazivom “Tražimo najukusniji praznični recept!” i podeliš sa nama svoju kulinarsku tajnu. Najvrednije i najvičnije od vas ćemo obradovati putovanjem na Zlatibor i pokloniti im omiljene proizvode.
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Pošalji nam fotografiju, recept sa Zlatiborac proizvodom i komentar zašto je baš tvoj recept zaslužio titulu najboljeg jela za prazničnu trpezu na mejl: posaljirecept@telegraf.rs a mi ćemo ih objaviti na našem portalu. Najkreativniji recept i komentar po oceni našeg žirija osvajaju vikend na Zlatiboru za dve osobe a dva drugoplasirana ukusan paket Zlatiborac proizvoda.
Konkurs je otvoren do 15.01.2019. do 23:59. a pobednike ćemo proglasiti 21.01.2019.
(Telegraf.rs)
Video: Ne znam ko je ubio Đinđića, ali znam ko sigurno nije: Veruović iskreno o atentatu i seriji "Sablja"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.