"Tražimo najukusniji praznični recept!" konkurs: Novaković Marija - Nema bolje od praznične sarme (FOTO)
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Sastojci:
- praziluk i crni luk
- mešano mleveno meso
- šargarepa, beli luk i pirinač
- kiseli kupus
- suvo meso, Zlatiborac kobasica ili Zlatiborac slaninica
- sok od paradajiza
Priprema:
Upržite praziluk i crni luk, dodajte mleveno meso mešano, šargarepu, beli luk i pirinač pa smotate sarmu.
Između stavite suvo meso, Zlatiborac kobasicu ili Zlatiborac slaninicu.
Nalijete vodom i sokom od paradajza i krčkate na tihoj vatri, pred kraj stavite u rernu da se zapeče.
Praznična euforija je uveliko počela. Glavni sastojak svakog praznika je lepa trpeza sa ukusnim đakonijama. Tim povodom Zlatiborac i Telegraf te pozivaju da i ti učestvuješ u nagradnom konkursu pod nazivom “Tražimo najukusniji praznični recept!” i podeliš sa nama svoju kulinarsku tajnu. Najvrednije i najvičnije od vas ćemo obradovati putovanjem na Zlatibor i pokloniti im omiljene proizvode.
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Pošalji nam fotografiju, recept sa Zlatiborac proizvodom i komentar zašto je baš tvoj recept zaslužio titulu najboljeg jela za prazničnu trpezu na mejl: posaljirecept@telegraf.rs a mi ćemo ih objaviti na našem portalu. Najkreativniji recept i komentar po oceni našeg žirija osvajaju vikend na Zlatiboru za dve osobe a dva drugoplasirana ukusan paket Zlatiborac proizvoda.
Konkurs je otvoren do 15.01.2019. do 23:59. a pobednike ćemo proglasiti 21.01.2019.
(Telegraf.rs)
Video: Ne znam ko je ubio Đinđića, ali znam ko sigurno nije: Veruović iskreno o atentatu i seriji "Sablja"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Njam njam
SRPSKA SARMA - leči sve bolesti i priča sedam svetskih jezika, ko je jednom proba taj nikada ne zaboravlja!
Podelite komentar