≫ 

Dečak (2) se igrao maminim telefonom, pa naručio stvari u vrednosti od 178.000 dinara

Mališan je naručio nameštaj i stvari za kuću, a paketi su samo pristizali...

  • 4
dečak, telefon, beba Ilustracija; Foto: Shutterstock

Žene koje vole da kupuju preko interneta znaju koliko je zabavno onlajn stavljati stvari u  korpu, jer sebi mogu da daju vremena da li će pritisnuti "kupi" ili ć,e pak, odustati od kupovine.

Ipak, savetuje jedna mama, nije uvek pametna ideja napuniti korpu skupim stvarima, a onda taj isti telefon dati dvogodišnjem detetu. Mama po imenu Madhu Kumar ovo savetuje iz iskustva, jer se upravo ova situacija dogodila njoj.

- Svaki dan su dolazili ljudi iz pošte i donosili nam stvari i nameštaj. Suprug mi u početku nije verovao da ne znam u čemu se radi - kaže ova žena.

Kako kaže, htela je da kupi stolice, garnituru i još neke stvari za kuću, ali nije bila sigurna da li je to dobra odluka, pa je odlučila da telefon da sinu kako bi gledao crtaće.

Sudeći po stvarima koje su stigle - dečak je odlučio da donese odluku umesto mame.

- Naručio je nameštaj i stvari u vrednosti od 178.000 dinara (1.700 dolara). Mi smo osuđivali jedni druge, a nismo ni verovali da bi ovaj mali, slatki, nasmejani dečak mogao to da uradi - rekla je Madhu i otkrila da su većinu paketa vratili.

- Neke stvari smo zadržali, ali nismo mogli baš sve. Mislim da se ovo više neće ponavljati, jer smo postavili šifre - zaključila je ona.

Video: Ukrala telefon pa krenula da beži: Beba ulepšala dan porodici svojim nestašlukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gde je realnost

    30. januar 2022 | 12:46

    Dvogodišnjaku umesto lego kockica poturaju telefone u ruke i onda on kad poraste bude debil. A u ovu konkretnu priču može da veruje samo neko takav. Zamisli majka mu pustila crtaće a on slučajno pronašao baš sve što je majka stavila u korpu i to aktivirao?! Malo preterano i za decu koja su naučila da čitaju.

  • Golub

    30. januar 2022 | 12:14

    Mama mu je ćurka.

  • Mladen

    30. januar 2022 | 11:29

    Umesto slagalice dobio telefon pa se malo zaigrao...nije strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA