Dečak (6) ustaje rano i sređuje kuću, ljudi ogorčeni: "On radi, a mama broji klikove!"

Korisnici TikToka nisu sigurni da li je reč o scenskom nastupu koji bi trebalo da izazove različite reakcije na mrežama ili je rano ustajanje i čišćenje kuće zaista deo metode vaspitanja mališana sa snimka

  • 1
Dečak Printskrin: tiktok.com/@shopping666

Koliko ste puta u toku života videli šestogodišnjaka koji se budi rano ujutro kako bi oprao sudove i obrisao prašinu? Verujemo da je odgovor - nikada.

Sigurno vam je teško da zamislite malo dete koje obavlja kućne poslove - zato je tu TikTok.

Naime, na ovoj društvenoj mreži podeljen je snimak koji je izazvao burne reakcije, a na kom se može videti vredni dečak koji radi poput odrasle osobe. Nalog na kom se snimak nalazi prati više od 3,3 miliona ljudi.

Na video-snimku vidi se dečak koji, navodno, čim otvori oči počinje da radi poput najvrednije domaćice: uključuje grejanje, sprema sebi doručak, pere posuđe, usisava, briše prašinu, riba kupatilo..., pa tek onda ide u školu.

@shopping666 My baby is six years old, and he gets up at six every day to cook for himself, do housework and then go to school❤️👏👏#GEICOGiveHappy #shopping666 ♬ original sound - Smarthome shopping

- Moj dečak ima šest godina i svakog jutra ustaje u šest da pripremi sebi hranu i obavi kućne poslove, a onda ide u školu - stoji u opisu videa.

Za sada je nepoznanica ko zapravo stoji iza snimka i opisa - da li je to majka čiji sin zaista ima ovakvu dnevnu rutinu ili je snimak napravljen zarad provokacije korisnika TikToka.

Ali, mnogi koji su pogledali snimak ostali su u šoku. Nije mali broj onih koji veruju da je snimak realan, ali ne veruju da dečak sve ove stvari radi samovoljno.

- Ma, spakuj mu kofere i pusti ga da živi sam! Strašno je šta roditelji rade zarad malo popularnosti - napisao je jedan čovek.

- Dete radi, a mama broji klikove! Verujem da je svima jasno da je ovo nastup za javnost. Jadno dete, čisti kuću umesto da je napolju sa drugarima - dodao je drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    7. januar 2022 | 15:34

    Takk treba,a ne kada poraste da bude bez navika i razmažen suprug

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA