Kako je svekrva "skovala plan" da upropasti snaji venčanje: Odlučila da bude važnija od mlade

 
 
  • 2

Rivalitet između svekrva i snaja i borba za pažnju njima najvažnijeg muškarca nekada može da pređe i granice dobrog ukusa

Snaja i svekrva, porodica Foto: Shutterstock

Venčanje je mnogim ženama i muškarcima jedan od najvažnijih događaja u životu, pa tako budući mladenci strahuju da nešto ne pođe po zlu baš na ovaj dan. Svi znaju da na venčanju niko osim mlade ne bi trebalo da nosi belo, pogotovo ne belu haljinu.

Međutim, jedna buduća svekrva je odlučila da na dan venčanja svog sina obuče ni manje ni više nego venčanicu u kojoj se udala za mladoženjinog oca.

Anonimna buduća mlada je na društvenoj mreži Fejsbuk podelila prepiske sa svekrvom i zatražila savet.

- Ljudi, ja sam ostala bez reči i iskreno vas molim za savet. Ne znam šta bih mogla da joj odgovorim, a da je ne uvredim - napisala je ova žena i dodala da se svekrva i u prošlosti mešala u njihov život i donosila važne odluke umesto njih.

Buduća mlada je ponudila opciju da nađu sličnu i prikladniju haljinu, međutim, svekrva je ostala striktna pri svojoj odluci.

- Obućiću haljinu koju želim. Ni ne pokušavaj da uništiš moj trenutak. To je venčanje mog sina koje ja papreno plaćam i imam pravo da se obučem kako god hoću - napisala je svekrva.

Ljudi na duštvenim mrežama su ostali zatečni sebičnim ponašanjem ove majke, pa je nisu štedeli komentarima.

- Trebalo je da joj predložiš da se onda ona uda, jer je on očigledno pravi mamin sin - napisala je jedna žena, dok je druga dodala da treba da je pusti da se pojavi u venčanici, jer će svi prisutni misliti da je poludela.

Devojka je posle određenog vremena napisala, da se nada da će joj jednog trenutka stići poruka od svekrve da se šalila ili predomislila, a onda joj je jedan čovek predložio genijalnu ideju:

- Dozvoli joj da obuče venčanicu, a ti se pojavi u haljini druge boje. Ti ćeš svakako biti prelepa, a ona smešna.

Koje je vaše mišljenje o svekrvi koja želi da obuče venčanicu na dan venčanja svog sina? Podelite s nama u komentarima.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. avgust 2021 | 17:05

    Nadzak svekrva,

  • tea

    22. avgust 2021 | 19:10

    razvod vrlo brzo jer ce se mesati za svaku sitnicu,a sin ce samo cutati jer nije odreagovao ni pre vencanja po pitanju vencanice,mora da slusa mamu ona sve placa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA