≫ 

Psiholog o zabrani fizičkog kažnjavanja dece: "Ćuška ga neće ubiti, a guranje prsta u šteker može!"

 ≫ 

Roditelji u vaspitavanju dece više neće smeti da primenjuju ni najblaže telesne kazne, kao što je čvrga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • aleksandar maricic

    06. jun 2021 | 10:58

    kolicina gluposti koje nam namecu prevazilazi zapreminu svemira. na zapadu deca odlaze od kuce ranije nego kod nas. sto se mene tice mogu da mi oduzmu decu ali ja onda necu na prevaspitavanje vec na robiju, jer njih biti nece. zivot mi bez dece ne treba, a ja cu da ih vaspitavam kako ja mislim da treba...nece im nedostajati nista sto im je neophodno i da dobice po koju cusku,,,ne po glavi ali po ruci kad diraju nesto sto ne treba i po dupetu kad govore i rade nesto sto ne treba ...samo nek oni rade svoj posao a ja cu kako ja mislim da treba...i kad podviknem ima da slusaju i gledaju jer ja to retko radim. i posle toga moraju da znaju sta sleduje. deca su kao kompjuteri, 0 i 1 , ako osete da prolazi ici ce do kraja, a ako osete tvrdo probace da nadju bolje resenje...

  • dada

    05. jun 2021 | 21:53

    Bilo bi lepo da ima neki kurs za vaspitanje dece. Mislim da bismo svi trebali da ga pohadjamo. Licno sam isao na jedan kurs u okviru predskolske ustanove sto su drzali psiholozi, pedagozi i psihijatar. Fantasticno iskustvo, nauci se puno toga, nove metode, kako da se smire deca i roditelji na lep nacin. Puno prakticnih stvari, saveta. Ne radjamo se svi nauceni kako se to radi. Roditelji koji imaju vise dece, sami znaju da sa svakim sledecim detetom vec bolje vaspitavaju decu jer su naucili sa prethodnim. Zasto onda ne bismo imali predznanje i kod prvog deteta. Kao sto se ide u skolu za trudnice, tako bi roditelji u tom periodu mogli ici na casove iz roditeljstva.

  • A. P

    04. jun 2021 | 04:21

    Niko ne moze da misli bolje detetu, nego roditelj. To je prirodna stvar zivljenja. A sve drugo je vestacko. Dete najviše voli svog roditelja. To voljene neko ali sigurno umanjuje. Porodica je stub drzave. Zdrava porodica zdrava drzava. Nemojte dozvoliti da uci pile kvocku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA