"Sumnjam da moj suprug ima dete sa drugom ženom. Ona sada pokušava da stupi u kontakt s njim"

 
 
  • 0

Kad se vanbračne afere otmu kontroli

foto Pixabay foto Pixabay

Onome ko je varao, savest nije čista, ali šta kada se stvari otmu kontroli i zbog jedne strastvene noći nastane mnogo krupnija posledica?

Ova žena podelila je brigu, znajući da joj je suprug u kriznom periodu bio neveran, da li je moguće da se iz neobavezne veze dogodilo i začeće:

- Privatni istražitelj pozvao je mog muža i rekao da žena iz njegove prošlosti želi da stupi u kontakt.

On je imao aferu s njom dve godine nakon što smo se venčali. Ja imam 45, on 46 i u braku smo više od 20 godina. Ranije smo imali krizni period u našem braku, a tada je on imao kratku vezu koja je bila "stari plamen" iz tinejdžerskih dana.

Ovaj istražitelj je tražio mog supruga pre godinu dana. Slušala sam njihov razgovor na drugom telefonu, ali mu nisam rekla da sam ga čula. On je istražitelju rekao da ne želi kontakt i prekinuo je vezu.

Zaključavanje usled pandemije mi je dalo vremena da razmislim i stalno se pitam da li ta žena možda ima njegovo dete. Pokušala sam da je kontaktiram, ali broj nije bio u funkciji.

Odgovor psihologa:

Osoba s kojom možete i treba da razgovarate je vaš suprug - mada je moguće da ne zna odgovor jer je odbio kontakt. Priznali ste da je imao aferu i verovatno vas to konstantno proganja u mislima.

Ali zapamtite, preživeli ste tu epizodu, pa možete i ovo proći. Ako on krije tajnu, možda je vreme da otvoreno porazgovarate i podelite je.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA