Vaspitačice na stomaku deteta napisale poruku majci: Žena ostala u šoku kada je videla

 
  • 12

Svako dete koje ide u jasle, a nosi pelene, u obavezi je da svakodnevno sa sobom donosi nekoliko pelena koje će mu vaspitačice menjati tokom dana

Beba, decak Foto: Facebook

Jedna majka iz Amerike susrela se sa neobičnim načinom komunikacije vaspitačica koje čuvaju njenog dvogodišnjeg dečaka u jaslicama.

Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju svog sina koji još uvek nosi pelene. Na njegovom stomačiću vaspitačica je majci napisala poruku.

- Mama, nemam više pelena, molim te čitaj dnevni izveštaj!

Majka je u neverici upitala korisnike društvenih mreža:

- Potrebno mi je vaše mišljenje. Da li sam upravu što sam potpuno besna? Ili ipak preterujem? Sutra ću ozbiljno da porazgovaram sa vaspitačicama.

- Svakog dana kada pokupim Mila iz jasli oni stave dnevni izveštaj u njegovu kutijicu za ručak. Tu pišu kakve je bio raspoložen, u koje vreme su mu menjali pelene itd. Izgleda da su mu juče napisali u poruci da mu je potrebno još pelena, ali ja nisam stigla to da pročitam. Da li je moguće da niko nije mogao usmeno to da mi kaže nego su mi na ovaj način poručili da su mu potrebne pelene - pitala se ova majka.

Njenu objavu komentarisalo je preko 200 ljudi koji su jednako bili šokirani potezom vaspitačica kao i sama majka.

(Telegraf.rs/B.K.)

Video: Održana akcija civilno-vojne saradnje "Otvoreni dan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo Cuvar

    30. januar 2020 | 21:09

    Nije tebi prvi put se desilo da ne pročitaš poruku. Zato su ti na ovaj način skrenuli pažnju. Zar ti dete nije preče od svega? Zar te ne interesuje kad je jelo, šta je jelo, kad je presvučeno.....?

  • Predrag

    30. januar 2020 | 21:24

    Sad ćeš svaki izveštaj čitati i to po nekoliko puta.

  • Tata

    30. januar 2020 | 22:47

    Ma bitno da je stlgla na fejs a što nije spremila (ili otac) dete za obdanište to nema veze. Dovoljno je da udjete u bilo koji tržni centar i videćete mame kako bleje u telefon a deca vršljaju po radnjama bez ikakve kontrole ili nadzora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA