Horoskop najmlađe kraljevske bebe otkriva kakav će vladar biti

 
 ≫ 
  • 5

Nakon neizvesnih meseci iščekivanja, konačno smo dočekali da upoznamo bebu princa Harija i Megan Markl

Beba Saseks kako je zovu zbog titule koju ima Megan Markl, juče se prvi put pojavila pred fotoreporterima u društvu majke vojvotkinje od Saseksa Megan Markl i oca princa Harija.

Ponosni tata saopštio je javnosti da je na svet došao njegov sin koga smo sa nestrpljenjem čekali još od momenta kada je mladi par objavio da čeka prinovu. Kako je porođaj bio najavljen za kraj aprila i početak maja, astrolozi su počeli da se bave astrološkim prognozama za bebu za koju se znalo da će biti rođena u znaku Bika. Kraljevska porodica postala je bogatija za još jednog člana koji je rođen u ovom znaku, zbog čega je porodica zapravo i pod pokretačkom energijom Bika.

princ hari, megan markl, beba Foto: Tanjug/AP

Bebina prababa kraljica Elizabeta Druga rođena je u znaku Bika (21. aprila 1926. godine), sestra od strica Šarlot rođena je 2. maja 20105. godine, a princ Lui rođen je 23. aprila 2018. godine. Bebin otac vojvoda od Saseksa rođen je u znaku Device sa Bikom u podznaku.

Beba Arči Harison ima najizraženije osobine Bika nego bilo koji Bik u Vindzorskoj palati jer je njegov znak čvrsto prizemljen u ovom zemljanom znaku. Osobine koje će ga krasiti su: prizemljenost, pragmatičnost, vrednoća, a možda i mala tvrdoglavost. Biće ljubiter muzike i umetnosti, komfora i lepote jer je planeta vladalac Bika Venera.

Beba je rođena sa Merkurom i Venerom u vatrenom znaku Ovna i dok ovo inicijativno znači da će dete biti impulsivno, strastveno, entuzijastično u izjašnjavanju sebe i romansi, obe planete se nalaze i u njenoj 12. kući duhovnosti. Beba Megan i Harija biće više rezervisana, osetljiva, misteriozna i maštovita.

U globalu, komunikacija će biti glavni fokus u životu kraljevske bebe jer su i Mesec i Mars u Blizancima. Uz pomoć sposobnosti odlične komunikacije napredovaće u životu i osvajati simpatije okoline. Kako je rođen u kraljevskoj porodici, biće ohrabrivan da uči više jezika, a biće uspešan i u sferi tehnologije.

Megan Markl, princ Hari, kraljevska beba, beba Foto: Tanjug/AP

Kada je reč o bogatstvu, sreći i proširenju horizonata, Jupiter je u znaku vatrenog Strelca, ali je planeta retrogradna od 10. aprila. To što je beba Saseks rođena tokom perioda retrogradnog Jupitera znači da će biti veliki individualista koji voli da uči iz svog iskustva. Biće mu izražen skepticizam naspram optimizma, a umesto da se oslanja na univerzum i prilike s neba verovaće u svoju snagu i trud kada je u pitanju uspeh.

S obzirom na položaj planeta tokom rođenja princeze Šarlot, zvezde predviđaju da će ona i beba Arči Harison biti veoma dobri prijatelji i bliski tokom života.

Kako je princ Hari rođen u znaku Device sa podznakom u Biku, a beba je dupli Bik - otac i sin imaće slične poglede na život. Njihovi unutrašnji kompasu su veoma slični p ane čudi što će otac i sin imati jaču vezu nego majka i sin. Porodicu će na okupu držati zajednička putovanaj i avanture.

Megan Markl, princ Hari, kraljevska beba, beba Foto: Tanjug/AP

Kao starije dete i mlađi tinejdžer, beba Saseks biće ponosna na svoje poreklo koje je pomešano i isticaće da je ujedno i Britanac, ali će poštovati i majčine korene. Biće veoma otvoren ka svetu i želeće da pomaže kad god to može. Biće veoma nalik na svom ocu princu Hariju, ali i baki princezi Dajani.

Kao odrasla osoba imaće strah od neuspeha i neće želeti nikoga da razočara. Oko 30. godine počeće da razmišlja da li i u kojoj meri treba da se povinuje planovima i pravilima kraljevske porodice. Beba je bila pod budnim okom javnosti bila još od kada je bila u majčinom stomaku, a tek je pred njom život ispunjen stalnom pažnjom javnosti.

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA