≫
Mali trikovi na koje ne obraćate pažnju, a šoljicu sveže mlevene kafe čine savršenom
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
sova
Dobar recept, nije na odmet nekada se podsetiti kako je pravilno kuvanje stpske kafe. Nervira me ono "turska kafa".
Podelite komentar
Avram
Ja kuvam na smederevcu pa mi glupo da gasim sporet kad skuvam kafu .
Podelite komentar
Miha
@Avram
A de je kuvas kada je avgust mj. i ne nalazes taj sporet iz smedereva grada ?
Podelite komentar
Ceca
Za prvo pravilo ste u pravu, ne kuvati nikad kafu u velikoj dzezvi jer onda nema pene i sasvim je drugaciji ukus, uvek kuvati pojedinacno a najvise dve u jednoj dzezvi, drugo, nikad ne pustiti da voda provri, vec kad jako zastruji tad je momenat staviti kafu, i uvek dve kasicice ako je solja veca, jedna je malo, bude basss tanka i nema ukus...mmmhhh dobar pocetak dana uz dobru soljicu kafe 👌
Podelite komentar
Ika
@Ceca
Slažem se . Tako je i kuvam 🤗
Podelite komentar
Хрвоје
@Ceca
Када ћеш ме позвати да заједно попијемо кафицу?
Podelite komentar