≫
Mali trikovi na koje ne obraćate pažnju, a šoljicu sveže mlevene kafe čine savršenom
≫
Otkrivamo tajnu kako da kafa koju kuvate uvek bude savršenog ukusa
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
sova
Dobar recept, nije na odmet nekada se podsetiti kako je pravilno kuvanje stpske kafe. Nervira me ono "turska kafa".
Avram
Ja kuvam na smederevcu pa mi glupo da gasim sporet kad skuvam kafu .
Ceca
Za prvo pravilo ste u pravu, ne kuvati nikad kafu u velikoj dzezvi jer onda nema pene i sasvim je drugaciji ukus, uvek kuvati pojedinacno a najvise dve u jednoj dzezvi, drugo, nikad ne pustiti da voda provri, vec kad jako zastruji tad je momenat staviti kafu, i uvek dve kasicice ako je solja veca, jedna je malo, bude basss tanka i nema ukus...mmmhhh dobar pocetak dana uz dobru soljicu kafe 👌