L'amour fashion veče sa Anđelkom: "Dobra kreacija može da popravi raspoloženje"

 
  • 1

Glumica se pojavila na predstavljanju kolekcije brenda L'amoure fashion za proleće ove godine, kao i specijalne kolekcije Pettit za mame i ćerke, i sa pravom potvrdila nadimak "srpska Keri Bredšo"

Koliko je važno da se osoba dobro oseća u komadima koje nosi, možda najbolje pokazuje i glumica Anđelka Prpić koja je zaštitno lice brenda L'amour fashion. Važno je i razumeti se sa dizajnerima, a glumica kaže da se odmah shvatila sa ženama koje su stvorile pomenuti brend.

Predstavljanje Pettit kolekcije brenda L'Amoure fashion Foto: Telegraf.rs

- Uživam u tome da nosim, kao i večeras, njihove modele jer u njima tačno osećate da one žive svoj san. Sećam se našeg prvog sastanka gde sam posle tri minuta poželela Aleksandri da skinem odelo, a to je bila njihova kreacija. Dobro krojeno odelo može da popravi ženi raspoloženje, bar u mom slučaju - rekla je Anđelka.

Iza brenda L'amoure fashion stoje majka i ćerka, Aleksandra Čupković i Tamara Smiljanić. Inspiracija za Pettit kolekciju rodila se još pre 21 godine, kada je Tamara poželela da bude obučena isto kao svoj mama. Dve decenije kasnije, one su stvorile "Pettit", liniju za majke i ćerke. Kako su nam rekle, za leto se tek pripremaju sjajni modeli, od uvoznih materijala u ograničenoj seriji, dok su neki modeli unikatni, kako bi njihove klijentkinje bile posebne i zapažene. Ceo razgovor sa njima pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca dandalo

    2. mart 2022 | 21:05

    Doso buducnost uzmem andjelku daje vratim tamo deje dobro ovde deje xaos sprecim zlo ovde docem ono natrag vremd posetiolci u ime kralja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA