Široke pantalone sa šljokicama opet u trendu: 3 modela koja će dominirati

 
 
 ≫ 
  • 0

Štras i šljokice su nezaobilazni u toku praznične sezone, a vi odlučite u kojoj meri ćete zasijati

Devojka, moda, šljokice, kapa, čizme,  štikle Foto: Shutterstock

Nova godina uskoro stiže, a pored važnih životnih promena koje planiramo za narednih 12 meseci, često želimo i da promenimo imidž, počev od kose i odeće.

Odbacujemo sve u čemu smo se osećali zarobljeno i uplovljavamo u slobodnije vode.

Na radost mnogih, a posebno onih nostalgičnih, šljokice i štras vratili su se na velika vrata, a rafovi u prodavnicama su nezamislivi bez odeće koja šljašti i blješti.

Iako je haljina sa šljokicama praktično novogodišnji klasik, ako želite nešto malo drugačije ove zime se odlučite za pantalone sa štrasom i šljokicama i zasijajte poput holivudske zvezde.

1. Zlatne šljokice i  džemper

Pantalone koje su inspirisane krojem trenerke nude udobnost, a u isto vreme i eleganciju. Upravo je to moć šljokica, jer svaku kombinaciju učine savršenom i luksuznom. 

Dobro vam je poznato da se bela i zlatna slažu, zato se ne plašite da ih kombinujete, već izaberite vaš par šljokičastih pantalona i pokažite da sve uvek u trendu.

2. Poslovni stajling

Ko kaže da je odeća sa štrasom prikladna samo za večernje izlaske? Da biste postigli savršen balans, šljokičaste pantalone kombinujte sa običnom belom košuljom i spremni ste za poslovni sastanak.

3. Zvezda novogodišnje večeri

Ovo je primer savršenog stajlinga za novogodišnju noć. Otmeno, ženstveno i luksuzno su reči koje opisuju ovu kombinaciju sa kojom nema greške. 

Video: Modna kolekcija za kojom su dame poludele: Ovo je sve što žene žele!

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA