Ne, ova devojka nije stavila naočare naopako, one se tako nose: Kako vam se dopada novi trend?

 
 
 ≫ 
  • 8

Moda za hrabre ili čudna inspiracija dizajnera

Gucci naočare, Guči Foto: gucci.com

Pandemija korona virusa umnogome je pogodila modnu industriju, a istovremeno su se dizajneri osmelili da ponude kolekcije garderobe i aksesoara kakve do sada nismo mogli da zamislimo ni u najluđim snovima.

Dokaz tome su i ove, u najmanju ruku, čudne naočare koje nosi manekenka angažovana za kampanju modnog brenda Guči. Ako ste pomislili da ih je stavila naopako - prevarili ste se! Iz Gučija poručuju da se ove naočare baš ovako nose - naopako, barem za dosadašnje standarde.

Naočare za sunce spadaju u neizostavni deo aksesorijala, a njihov dizajn menjao se kroz decenije. Onda, kada dizajneri nisu imali inspiracije, retro je uvek bio "kec u rukavu", a nekada čuvene "lenonke" izazvale su pravi modni bum.

Okruglog oblika, inspirisane naočarima čuvenog Džona Lenona, gotovo da nije bilo osobe koja ih nije imala, osamdesetih, ali i ranije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by RIGARDS (@rigards)

Smenjivali su se oblici okvira, od mačkastih i pljosnatih do, omiljenih i damskih, velikog okvira koje su prekrivale dobar deo lica, okruglih, kockastih, leptirasth...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MONTSE GARCÍA 🌙 (@montse.g_)

Ipak, svaki model nije pristajao svačijem obliku i crtama lica, pa su u ponudi uvek bili i neprevaziđeni "klasici" za one kojima je bitnija funkcionalnost od samog trenda i mode.

I ma koliko kreatori iznenađivali svojim idejama, Guči je otišao korak dalje i i "izašao iz okvira", lansirajući potpuno "naopak" trend.

Dakle, napravili su "naopake naočare". Zapravo, čini se da naopako stoje kada ih stavite, ali to bi trebalo da znači da ih nosite na ispravan način.

Gucci naočare, Guči Foto: gucci.com

Na zvaničnom sajtu ove modne kuće, nove naočare su opisane kao "neobičan pogled mačijih očiju", sa staklima gotovo nevidljive svetložute boje koja štite od sunčevih zraka. Predstavljene su kao inspiracija '50. i 60" godina prošlog veka, ali obrnutog dizajna i koštaju nešto više od 700 dolara.

Nama izgledaju kao "pogled tužne sove", a vama? Da li biste nosili ovakve naočare? Pišite nam u komentarima!

Video: Ona je seksi, razgibana je do bola a tek šta radi nogama

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA