Nova zvezda "Telegraf Editorijala": Prelepa i ambiciozna Anđela Marinko otkriva neostvarenu želju

 
 ≫ 
  • 0

Upoznajte Anđelu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal

Anđela Marinko je dvadesetdvogodišnja mlada preduzetnica i student četvrte godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

- Veliki sam perfekcionista i imam stalnu želju i potrebu za napredovanjem i usavršavanjem. Smtram da iza svakog dobrog artiste stoji dosta ulaganja, vežbe i želje da u svom poslu bude što bolji - rekla je Anđela.

Anđela se predhodne tri godine bavi mikrobladingom i šminkanjem. Ima svoj salon u Beogradu i uživa da svakodnevno svoje klijente usreći novim obrvama, trajnim usnama ili alajnerom.

Trajna šminka postaje sve popularnija među ženama, posebno među onima koje žele da izgledaju dobro čim se probude, pa sve do trenutka kad odlaze na spavanje.

Veliku ljubav gaji kako prema poslu tako i prema svojoj porodici, dečku i psu. Kada ne radi i ne ide na fakulet voli da svoje slobodno vreme provodi negde van grada uz dobro društvo i pozitivnu energiju.

Kaže da je divan osećaj kada čovek sve stekne sam i maltene krene ni od čega. Uspeh je zagarantovan ako je prisutan kontinuitet truda i rada.

- Za sada imam jednu neostvarenu zelju, a to je da držim edukacije trajne šminke širom sveta i  da širim svoj biznis koliko god je to moguće - rekla je Anđela za "Telegraf".

Model: Anđela Marinko

Anđela se sama našminkala

Zahvaljujemo se Riverside pool villa na pelepoj lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA