Najlepša žena na svetu je ujedno i najbolje obučena: U čemu je tajna njenog besprekornog stila?

 
 ≫ 
  • 11

Prijanka Čopra je jedna od najlepših žena sveta, a njen modni stil odiše luksuzom i glamurom

Priyanka Chopra Foto: Guliver/Matt Winkelmeyer/Getty Images

Od kada se pojavila na sceni, nekadašnja misica, glumica i manekenka Prijanka Čopra je osvojila srce miliona ljudi koji su zadivljeni njenom nestvarnom lepotom, talentom ali i sjajnim osećajem za modu.

Lepa Indijka obožava da eksperimetiše sa različitim modnim stilovima, a često kažu da je pravi modni kameleon jer je sa lakoćom menjala svoj imidž svih ovih godina.

Bilo da je reč o crvenom tepihu ili opuštenoj gradskoj šetnji, jedna od najlepših žena sveta uvek bira upečatljive odevne komade kojima daje svoj lični pečat.

Priyanka Chopra Foto: Profimedia

Prepoznatljiva je po ležernim autfitima u kojima obično nosi udoban džins, široke majice i košulje i nezaobilaznom aksesoaru - naočarima.

Za veče su rezervisane najglamuroznije kreacije svetskih dizajnera koji se utrkuju da lepoj Prijanki ponude svoje odevne komade. Tako smo imali priliku da upravo na njoj vidimo poslednje trendove - prozirne suknje sa volanima, asimetrične kombinezone, strukirane kostime sastavljane od pantalona i blejzera, haljine sa dugačkim šlepom...

Priyanka Chopra Foto: Profimedia

Prijanka redovno sa svojim pratiocima na Instagramu deli stvari iz svog privatnog života, koje se tiču posla i njenog supruga Nika Džonasa, kao i najinteresantnije stajlinge zbog kojih njen Instagram profil se smatra pravom modnom inspiracijom.

Priyanka Chopra Foto: Tanjug/AP

Svetski portali pišu da prelepa Indijka nikada ne pravi stilske greške i zna da zablista u svakoj prilici. Kao po običaju Prijanka se godinama nalazi na listi najbolje stilizovanih žena sveta, a modni kritičari uvek imaju pohvale za njen izgled.

Kako vam se sviđa stil Prijanke Čopre?

Baywatch, Bejvoč, Priyanka Chopra Foto: AP/Tanjug
Priyanka Chopra i Nick Jonas Foto: Profimedia/Backgrid USA
Priyanka Chopra Foto: Profimedia

Video: Najlepša žena na svetu se udaje za svog 10 godina mlađeg izabranika

(Telegraf.rs/K.M.)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    31. januar 2020 | 11:15

    Kako kome...

  • Demi

    31. januar 2020 | 14:06

    Žena je i lepa i zgodna za čistu 10. Samo neiskreni i ljubomorni mogu da tvrde drugačije. Ja kao žena, volim da vidim ovako lepu ženu. Svaka čast!

  • Johan

    31. januar 2020 | 12:32

    Zena je prelepa i ima stila nije pokazala guzu sto je najvaznije nego lice i lepo telo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA