"Telegraf" predlaže kako da se obučete za Novu godinu za manje od 3.000 dinara (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Štedljivi vodič uz pomoću kojeg možete osmisliti fenomenalnu odevnu kombinaciju za manje od 3.000 dinara

Nova godina je savršen trenutak za smele modne kombinacije, pa je savet svih modnih stručnjaka da se upustite u igru kombinovanja odevnih komada i prigrlite asimetrične krojeve, efektne dezene i šljokice.

Ipak, pre nego što počnete da osmišljavate savršen stajling najvažniji korak je da pođete od osnove i da prema tipu svoje građe izaberite glavni odevni komad - kombinezon, strukiranu ili široku haljinu, suknju visokog struka ili klasične elegantne pantalone.

Posebnu pažnju obratite na izbor aksesoara - jer samo jedan pažljivo dodat element je u stanju da potpuno nadogradi vaš celokupan stajling. Upravo tu se slobodno možete opredeliti za upečatljiv print, jarku boju ili štras. Slobodno se poigrajte detaljima, jer praznična atmosfera, gde sve vrvi od kolorita, vam to dozvoljava.

Da biste lakše kreirali jednu takvu kombinaciju  samo za vas smo izabrali najmodernije krpice koje možete da pronađete u većini šoping centara u Srbiji. Najbolje od svega, naše modne autfite možete kupiti za maksimalnih 3.000 dinara, što znači da budžet neće sprečiti da zasijate u punom sjaju.

Elegantan crni kombinezon i klasične salonke

Ukoliko volite da igrate na sigurno i ljubitelj ste crnih kombinacija, naš savet je da ove godine malu crnu haljinu zamenite malim crnim kombinezonom. Oni su već duže vreme u trendu, a sada dolaze u vidu neobičnog kroja - sa strateškim isečenim delovima koji će vam dati dozu seksepila. Da biste dodatno izdužili noge, a svoju figuru učinili mršavijom, savet je da uz njega uparite salonke sa visokom petom.

Modne kombinacije, odeća, sniženja Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: NewYorker/H&M

Crvena haljina sa volanima i crne kratke čizmice sa špicem

Ne postoji bolji način da skrenete pažnju na sebe od crvenog karmina i crvene haljine. Zato smo za vas izaberali šik trikotažnu haljinu sa volanima koja u isto vreme izgleda seksi i romantično, za šta su zaslužni široki volani. Uz njih će savršeno izgledati kratke crne čizmice na špic. Vaš autfit je spreman!

Modne kombinacije, odeća, sniženja Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Zara/NewYorker

Klasične crne pantalone, šljokičavi top i viseće minđuše

Najbolje se osećate u pantalonama i smatrate da haljine nisu za vas? Nema problema. Jednako zavodljivo možete izgledati u našoj trendi kombinaciji koja se sastoji upravo iz klasičnih crnih pantalona i ljubičastog topa sa šljokicama. Zbog izreza oko vrata, on će posebno dobro stajati damama koje imaju lepo izdefinisana ramena. Uz ovaj autfit bi bilo požljeno da skupite kosu u rep ili punđu i da na uši stavite viseće minđuše u srebrnoj boji.

Modne kombinacije, odeća, sniženja Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Bershka/Zara/NewYorker

Pensil suknja sa cvetnim printom, crveni top i torba u obliku srca

Za novogodišnje veče možete izabrati i kežual stajling. Dame koje žele da se istaknu kul stilom mogu da upare cvetnu pensil suknju sa crvenim topom jednostavnog kroja. Celokupnu kombinaciju bi trebalo začiniti jednim atraktivnim aksesoarom, a naš predlog je da to bude ova prelepa torba u obliku srca.

Modne kombinacije, odeća, sniženja Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Bershka/NewYorker/H&M

Color-block haljina i torba sa lancem

Već nekoliko godina unazad color-block kombinacije su hit u svetu. Zato je sada ovo prava prilika da se istaknete stilom i da obučete ovu modernu haljinu u kojoj dominiraju čak tri boje - žuta, bela i crna. Da biste zadržali notu svečanog izgleda, ovaj multifunkcionalan komad iskombinujte sa elegantnom torbom sa lancem u žutoj boji.

Modne kombinacije, odeća, sniženja Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Bershka/Zara

Video: Naručio majicu, dobio haljinu: Ovo su najveći horori onlajn kupovine

(Telegraf.rs/Kristina Milošev)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA