Ljubomorna sestra je pokušala da joj uništi venčanje, a budući muž je to opravdavao: Razočarana traži savete

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

U sobu je ušla u pravom trenutku, a ispred venčanice stajala je njena sestra sa makazama u ruci

Venčanje je jedno od važnijih slavlja jedne porodice, kada se svi najmiliji okupljaju i nazdravljaju početku jednog divnog zajedničkog putovanja bračnog para.

Ali, postoje nažalost neke nepredviđene situacije, a jednu od takvih je opisala i jedna mlada na "Reditu". Ova anonimna 24-godišnjakinja i buduća mlada je sa svojim 25-godišnjim dečkom verena već godinu dana, dok je njena starija sestra verena pre tri meseca.

Sve je teklo po planu i svi su se radovali predstojećim slavljima. Kako se bližilo venčanje ove, sada tužne mlade, pripreme i obaveze su postajale sve veće. Mesec dana pre venčanja je otišla u kupovinu venčanice sa mamom i sestrom i pronašla haljinu svojih snova.

Svi su bili oduševljeni kako je izgledala venčanica na njoj, te su probe za korekcije haljine odmah počele. Postojao je samo jedan problem - njena starija sestra je želela istu haljinu.

- Sukob je nastao nedelju dana pre važnog dana, kada smo komentarisale kakve smo sve venčanice videle. Pitala sam je kakvu ona želi venčanicu za svoje venčanje, a onda mi je pokazala sliku. Na fotografiji je bila moja venčanica, koju sam kupila, prepravila i spakovala za moj najvažniji dan - navodi ova razočarana sestra.

- Rekla mi je da se "zaljubila u tu haljinu" i da joj se sve dopada. Još veći šok sam doživela kada me je pitala da li mogu da nabavim novu venčanicu za svoje venčanje, a da njoj prepustim moju. Naravno da sam joj rekla da se to neće desiti i da je moje venčanje za samo nedelju dana i da sam sve isplanirala kako sam želela - nastavlja ona.

Nadala se da je to bio kraj ove neprijatne diskusije, ali to nije bio slučaj. Ono što ju je sačekalo ubrzo, prešlo je svaku granicu njene tolerancije.

- Ušla sam u sobu gde su sve stvari za venčanje ostavljenje, kao i moja haljina. Niko ne treba da bude unutra, strogo sam rekla da ne želim da ljudi ulaze u tu prostoriju. Ali, primetila sam da je moja starija sestra "prekršila" to. Ušla sam u sobu da vidim šta radi, kad sam je zatekla ispred moje venčanice sa kuhinjskim makazama u ruci. Htela je da mi iseče haljinu na parčiće. Vrisnula sam i istrgla joj haljinu iz ruku, dok je pokušavala da je iseče. Na sve to, rekla mi je da je moja krivica, jer da nisam izabrala tu haljinu i da sam prihvatila predlog da joj prepustim venčanicu, ništa se od ovoga ne bi dogodilo. Uradila sam ono što je bilo jedino logično, odmah sam joj rekla da ne želim da je vidim i da nije pozvana na venčanje - objasnila je besna sestra.

Otrčala je kod svog budućeg muža, da mu ispriča šta se dogodilo i kako je njena sestra želela da joj upropasti dan. Ono što je mnoge čitaoce šokiralo jeste odgovor njenog budućeg supruga.

- Pokušao je prvo da me smiri, a onda mi je rekao kako sam preterala i da sam ja pogrešila što sam joj zabranila da dođe na venčanje. Stao je u njenu odbranu. Sad mi više ništa nije jasno, jer ne mislim da sam otišla predaleko. Moj bes polako se preusmerio na mog dragog, jer mi je nepojmivo da je mogao da opravda takav postupak moje rođene sestre. Zato i pišem ovde, strancima, i molim za vaše savete - završila je ona.

Ipak, koliko god čitaoci njene ispovesti bili ogorčeni na njenu sestru i odobravali njenu odluku da joj zabrani dolazak na venčanje, većina se fokusirala na "užasan" odgovor njenog verenika.

- Šta nije u redu sa njim? Ne treba da razmišljaš o sestri, pre bi trebalo da razmisliš o tome želiš li stvarno da se udaš za nekog sa takvim mišljenjem - piše u jednom od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Pas je mladencima "isprljao" venčanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA