Vreme čitanja: oko 2 min.

Gledajući fotografiju shvatila da je vara sa dadiljom: "Trebalo je da mi pomogne oko dece, a ne oko muža"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni sada imaju i dete!

  • 2
varanje Foto: Shutterstock

Bilo da se radi o slučaju Džada Loa 2005. ili o navodnoj aferi Bena Afleka 2015, uvek je užasno čuti za slučaj preljube sa dadiljom. Izdala vas je osoba kojoj ste najviše verovali sa osobom kojoj ste poverili nešto najdragocenije - svoju decu.

Posebno je bolan način na koji prevarene supruge to otkriju. Ili će im to konačno reći neko iz okoline ko je primetio ili će ih uhvatiti na delu. Međutim, ko bi rekao, u slučaju jedne Natali, da jedna stara fotografija iz Diznilenda sve vreme ukazuje na nemoralne radnje između supruga i dadilje.

U video-snimku objavljenom na njenom "TikToku", 34-godišnja Natali, majka dvoje dece koja na platformi nosi korisničko ime @ibizadaze - objasnila je da je nedavno listala stare porodične fotografije sa prošlih odmora.

Kažu da slika vredi hiljadu reči, a stara fotografija snimljena na putovanju u Diznilend jasno je stavila do znanja mami da su njen bivši muž i dadilja verovatno već bili u šemi.

- Otišli ​​smo u Diznilend u Orlandu (Florida) i poveli dadilju sa sobom. Da mi pomogne sa decom, ne sa mužem.

@ibizadazeofficial True story. Never hiring a nanny again #divorcetok #over30 #exhusband #singlemom #fyp #viral ♬ original sound - MD

Na fotografiji se vidi mama kako sedi u prvom redu vožnje sa svojom mlađom ćerkom, dok njen muž i dadilja sede u redu iza. Slika je uhvatila dadilju kako se mazi sa mužem dok se rolerkoster polako zahuktavao.

- Pregledala sam stare fotografije i naišla na više od jedne na kojoj su bili malo preblizu  dodala je Natali.

U nekoliko drugih klipova koji govore o skandalu, mama je rekla da je sada razvedena i da su njen bivši muž i dadilja nastavili  vezu i da imaju svoje dete.

U snimku objavljenom krajem aprila, mama je napisala: "Pitam se koliko će godina imati moja deca kada spoje dva i dva i shvate da je to što njihov otac ima bebu sa dadiljom više nego neprikladno".

@ibizadazeofficial gaslighting 101 #exhusband #nanny #divorcetok #over30 #healing #stronger #gaslighting ♬ Crazy - Patsy Cline

U drugom videu, Natali je tvrdila da je od tada otkrila da njen bivši muž takođe vara bivšu dadilju.

- Preko jedne njene prijateljice sam saznala da ona sada prolazi kroz isto. To je sada tvoj problem - jasna je ova žena.

(Telegraf.rs)

Video: "Mislila sam biće bolje": Saznala da je dečko vara, pa potrošila 10.000 evra da se preseli kod njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    21. oktobar 2023 | 15:29

    "Trebala mi je pomoć sa decom, a ne sa mužem"- ДАДИЉА је вероватно била у праву, и муж је био на нивоу детета, неће са трешње...

  • Mira

    21. oktobar 2023 | 20:00

    Lepo neko rece, gadno je kada ljudi postanu manijakalni, od jednih do drugih. Sta li je u njihovim glavama. Bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA