Vreme čitanja: oko 2 min.

Maloletnica ga slagala za godine, pa optužila: Dečku je uništila život, nije smeo rođake da prima u kuću

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo još jedna žrtva internet-prevare?

  • 1
maloletnica, par, emotivni par, ljubav Foto: Unsplash/Randy Kinne

Mladi sve češće pronalaze partnere preko raznih aplikacija za upoznavanje, pa je tako i Henri, tada 18-godišnjak upoznao interesantnu devojku na jednoj od tih aplikacija.

Međutim, ta na prvi pogled divna devojka, slagala je da je punoletna i ispostavilo se da zapravo ima 16. 

I malo po malo, dopisivanje je preraslo u emotivnu vezu, koja je u nekom trenutku prešla na naredni nivo, a to je da su stupili u intimni odnos.

I u današnje vreme više ni to nije neobično, da mladi stupaju u odnose sve ranije, a u celu priču su se uključili i njeni roditelji koji su rešili da tuže Henrija jer je spavao sa maloletnicom.

Kada su roditelji saznali da im je ćerka spavala sa punoletnim dečkom, obavestili su policiju pa je Henri optužen za seksualni prestup. Epilog je da neće ići u zatvor, ali će narednih sedam godina biti u registru za seksualne prestupe. U tom trenutku, Henri je pohađao koledž sa kojeg je odmah izbačen, ali je on ipak uložio žalbu i dozvolili su mu da diplomira, piše "Yahoo.com". Ono što je kasnije usledilo, promenilo mu je život.

telefon, tinejdžer Foto: Unsplash/Laura Chouette

Zbog evidentiranja u sistemu za seksualne prestupnike, bilo mu je otežano da pronađe posao. Ipak, posle tri godine sa minimalnim primanjima sa kojima je plaćao godišnje poligrafske testove po nalogu suda, rešio je da se vrati kod roditelja u kuću.

Nažalost, nije se zadržao jer su se komšije bunile, pa se preselio u kuću bake, ali je to mogao pod jednim uslovom - da na ulazu kuće stavi natpis da je "mlađim osobama od 17 godina zabranjen ulaz u kuću". Pod tim se mislilo i na članove porodice.


Taman kad je mislio da mu se sreća osmehnula, nije dugo trajala. Naime, kada je pronašao posao, javio je adresu službeniku koji mu je dodeljen za uslovnu kaznu i on mu je rekao da je previše blizu škole, što je u Henrijevom slučaju strogo zabranjeno. On je preklinjao službenika da mu to odobri, jer je jedva i njega dobio i odobrio mu je, sve dok ne ode kod sudije koji će doneti konačnu odluku.

(Telegraf.rs)

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    19. oktobar 2023 | 19:16

    Demokratija na delu... Nego nisam pročitao gde se to desilo u kojoj državi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA