Udala se za samu sebe na raskošnoj ceremoniji: Žali što do sada sebi nije pružala ljubav

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Provela je godine na terapiji, radeći na prevazilaženju muka svog prethodnog propalog braka. Profesionalna pomoć inspirisala ju je da pogleda unutar sebe i pronađe ljubav o kakvoj je maštala

Dok drugi sanjaju o savršenom partneru i savršenoj svadbi, ova mlada je znala tačno sa kojom to osobom želi da provede ostatak života. Venčanje je bilo organizovano, sve je bilo spremno, ali mladu je uhvatila trema pre nego što je krenula ka oltaru. A tamo je čekala ljubav njenog života.

Ne, nije je čekao savršen muškarac. Niti žena. Ova devojka se udala za samu sebe. Kraj oltara je čekala spoznaja da je "sama sebi dovoljna".

- Volim sebe i volela bih da budem osoba koja je oženjena mnome - rekla je za "MediaDrumWorld" Andrija Džonson iz Hanovera, Merilend.

Samodovoljna mlada je bez ceremonije uplivala u  bračne vode tokom privatne ceremonije u Tulumu u Meksiku na proslavi njenog 39. rođendana 1. maja. Džonsonin veliki dan, koji ju je navodno koštao oko 4.900 dolara, došao je samo nekoliko meseci nakon što je zaprosila samu sebe na Dan zaljubljenih.

Nakon što je sama sebi postavila pitanje, rekla je "da" blistavom prstenu u obliku cveta lotosa. Avangardni dodatak je došao sa cenom od nešto ispod 40 dolara.

- Sve do nekoliko dana ranije, bila sam potpuno uverena u svoju odluku. Iako sam se dan ranije zapravo unervozila. Nemam pojma zašto. Počela sam da se pitam da li ću zaista proći kroz to. Jesam li luda?

@chasingmania 8 days until I leave and 15 days until I say “I do!” #sologamyjourney #marryingmyself #mysoulmate #selflovejourney #solotravel #tulummexico #travel #bipolar #wedding ♬ original sound - AndiJ

I dok su njeni prijatelji i porodica podržavali brak bez muža, drugi su smatrali da je "više nego luda".

- Bilo je mnogo komentara o meni iza mojih leđa o tome da sam patetična, luda, usamljena, gladna pažnje i čitav niz drugih stvari. Neki zaposleni su me anonimno prijavili kadrovskoj službi i pokrenuli istragu na poslu oko moje mentalne stabilnosti. Bilo je to zaista teško vreme.

Pretrpela je okrutne kritike klevetnika na društvenim mrežama kada je otkrila detalje svoje veridbe na "TikToku" u martu. Nakon objave, Džonsonova, koja je svoje prisustvo na društvenim mrežama posvetila svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, bila je napadnuta sa svih strana.

- Želela sam da proslavim svoju novu vezu sa sobom radeći ono što je trebalo da uradim pre mnogo godina - rekla je Džonsonova, koja je prethodno razmenila zavete sa svojim bivšim mužem 2015. u 31. godini, dok je on imao 45.

I na kraju, razlika u godinama između njih, kao i njihova socioekonomska neravnoteža, izazvali su neslaganja. Razveli su se 2018.

Provela je godine na terapiji, radeći na prevazilaženju muka svog propalog braka. Profesionalna pomoć inspirisala je da pogleda unutar sebe i pronađe ljubav o kakvoj je maštala.

- U svom prvom braku, napravila sam grešku što sam se posvetila bezuslovnoj ljubavi prema nekom drugom, a da nisam prvo sebi pružila tu istu ljubav - rekla je ona.

Nakon što se posvetila samo sebi, Džonsonova je odabrala kako će izgledati to famozno venčanje.

- Koristila sam elemente tipičnog hrišćanskog venčanja (haljina, frizura, šminka, prsten) i neke od svojih, poput krštenja, duhovnih zaveta i priznanja ljubavi prema sebi samoj u prirodi. Ova ceremonija je za mene bila duboko lična, tako da sam želela da izgovorim svoje zavete naglas, ali mi nije bila potrebna zvanična pompa i okolnosti tradicionalnog venčanja.

@chasingmania So excited to have met someone who remembered my story! You made my year 🤗 #sologamyjourney #marriedmyself #wedding #bipolar #unapologeticallyme #selflove #journey ♬ original sound - AndiJ

Da bi simbolizovala svoje ponovno rođenje u ženu koja ceni sebe, uronila se u cenote - duboki slatkovodni izvor - čisteći se od toksičnosti svog prethodnog života.

- Kada sam izašla iz vode (skoro kao na krštenju), obukla sam venčanicu, otišla do cenotea, izgovorila svoje zavete i stavila prsten na svoj prst. Bilo je to neverovatno iskustvo! Ceremonija je trajala ceo dan. Torta i šampanjac su bili dodatni bonus na kraju večeri i nisam morala da delim ni sa kim drugim. Učinila sam sve za sebe, i bilo je osnažujuće znati da mi nije potrebno drugo ljudsko biće da se osećam ovako neverovatno - zaključuje ona, kako prenosi "Post".

(Telegraf.rs)

Video: Udala se Maša Memedović: Evo ko je sve došao na venčanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA