Biće u celibatu do svadbe, koja je za 2 godine: Do tada se "troše" u teretani

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Oni napominju da to što nisu intimni je samo prednost, jer nalaze pregršt kreativnih načina za negovanje emocionalne intime

Kada ne možete da svoju energiju usmerite ka partneru, trošite je u teretani!

Bar tako radi ovaj par koji se zarekao na celibat do stupanja u brak. S obzirom na to da je venčanje zakazano tek za 2025. godinu, imaće puno vremena da dostignu i prestignu svoje fitnes ciljeve.

Džonatan Luis ima 24, a njegova verenica Naja Ford 23 godine.

-Kao hrišćani, verujemo da je vaše telo hram i da u braku muškarac i žena daju jedno drugom svoja tela - kaže Džonatan.

Tokom protekle dve godine, on je postao vešt u izvođenju raznoraznih fitnes tehnika koje imaju za cilj da zapanje Naju kada se konačno upuste u intimne odnose. Iskoraci, koji povećavaju opseg pokreta za postizanje dubine u različitim položajima tokom intimnih odnosa postali su osnova njegove rutine.

- Koristim teretanu da bih stavio svoje telo pod kontrolu i dao mu mesto da se oslobodi. Pomaže da budem siguran da razmišljam hladnom glavom i da mi krv pumpa na pravi način. Činim to da bih je poštovao, ali što je još važnije za Isusa, kome sam posvetio svoju apstinenciju pre nego što sam je upoznao.

Njih dvoje su se upoznali u julu 2022, ali nisu počeli da se zabavljaju sve do oktobra te godine. Luis, koji je apstinirao tri godine, zaprosio ju je u maju 2023.

Sada su se on i njegova buduća nevesta obavezali da njihova tela budu zauzeta vežbanjem kako bi izbegli da se "troše" u spavaćoj sobi. Oni napominju da to što nisu intimni je samo prednost, jer nalaze pregršt kreativnih načina za negovanje emocionalne intime.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by JONATHAN LOUIS | Content Creator (@define.louis)

- Neki od izazova su kada emocionalna intimnost raste, želite da to pređe u nešto više fizički. Cilj je da budem u svojoj najboljoj formi. Želim da budem dobar prema njoj kako bi mogla da uživa u mom telu.

Njegova buduća gospođa takođe ulazi u predbračni fitnes maraton.

- I ja sam se spremala u teretani, a Džonatan mi je pomagao. Za mene su to pripreme za dan venčanja koliko i za medeni mesec - moram da izgledam dobro u svojoj haljini. Ali definitivno se radujem našem prvom zajedničkom druženju. Ovo čekanje nije zabavno.

Da bi održali svoj zajednički zavet čednosti razvili su jedinstven sistem koji im pomaže da izbegnu iskušenje. Ako se viđaju uveče, viđaju se na pola puta, kako bi svako mogao da ode svojoj kući, prenosi "Post".

(Telegraf.rs)

Video: Ljiljana je kranista, Dragan zavarivač, a njihova ljubav topi i najčvršće metale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA