Zabavne aktivnosti za parove: Sve je zanimljivije udvoje

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pronađite zajednički jezik i potražite hobije u kojima biste uživali zajedno

Lako je upasti u kolotečinu u vezi, posebno ako ne odvojite vreme da se zajedno malo zabavite. Traženje stvari koje možete da uradite kao par kako biste uneli avanturu i/ili romantiku u vašu vezu može pomoći u jačanju vaše veze.

Istražite ideje za zabavne aktivnosti koje će vam pomoći da se povežete kao par, podelite kvalitetno vreme i zajedno stvorite nove uspomene.

Budite aktivni zajedno

Prednosti zajedničkog vežbanja su brojne. Ne samo da ćete moći da provodite više vremena zajedno, već ćete takođe poboljšati svoje opšte zdravlje, biti u boljoj formi, pa čak i poboljšati svoj intimni život. To može značiti da zajedno šetate, idete na čas joge, koristite aplikaciju za vežbanje kod kuće ili samo da se zdravije hranite.

Časovi plesa takođe mogu da budu odlična ideja, taman da izađete iz svoje komfort zone.

Istražite novi hobi

Druga opcija ako tražite stvari koje možete da radite kao par i način da se povežete je da provedete vreme zajedno istražujući hobi. Ovo može biti nešto u čemu oboje uživate da radite, ili ćete možda uživati u pomaganju jedno drugom u istraživanju vaših individualnih interesovanja.

Pronađite zajednički jezik i potražite hobije u kojima biste uživali zajedno. Ako ne možete da se složite oko aktivnosti u kojoj oboje uživate, izaberite da radite odvojene hobije u istoj prostoriji ili na istom kauču. Na primer, ako jedna osoba voli pisanje dnevnika, to može da radi dok partner igra video-igrice.

Ili druga sjajna ideja mogu biti časovi izrade grnčarije - pustite da kreativnost ispliva iz vas i otkrijte svoju drugu stranu, kao i nešto novo kod svog partnera.

Kuvajte zajedno

Kuvajte zajedno i uživajte u lepom mirnom obroku samo za vas dvoje.

Ako možete da izađete iz kuće, zajednički kurs kuvanja je zabavan način da naučite neke nove recepte i tehnike kuvanja.

Preuređivanje kuće

Izaberite sobu koju ćete zajedno preurediti. To može biti soba kojoj je potrebna organizaciona promena ili ona koju želite da osvežite jer je često koristite.

Dekorisanje ne znači biti majstor dizajner enterijera. Reč je o vremenu koje vi i vaš partner provodite zajedno dok reorganizujete, menjate ili ponovo procenjujete potrebe koje imate za određenu sobu ili prostor u vašem domu.

par, dečko i devojka Foto: Shutterstock

Čitajte istu knjigu 

Sklupčajte se na kauču ili u krevetu i zajedno čitajte knjigu. Čitajte naglas ili čitajte zajedno u sebi. Pokrenite "book club" samo za vas dvoje. Razgovarajte o knjigama koje čitate uz kafu ili omiljeni obrok.

Slušajte podkast 

Zavalite se na kauč i uključite se u podkast ili audio-knjigu zajedno. Izaberite nešto smešno da dodate malo smeha koji podiže raspoloženje, ili nešto motivaciono što može da vas ojača kao pojedinca i kao par, piše "Verywellmind.com".

(Telegraf.rs)

Video: Dr Tamara i njen suprug dr Žozinaldo Martins zavoleli su se u Brazilu, a svadbu planiraju u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA