"Zamenio je moju venčanicu za onu koja se svidela njegovoj mami": Ispovest ove mlade je šokirala internet

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Da li je ovo dovoljan razlog da se venčanje otkaže?

Neposredno pre nego što je muškarcu svojih snova rekla sudbonosno "da", buduća mlada se našla u pravoj "noćnoj mori".

Jedna tužna ispovest mlade je ostavila internet bez reči, nakon što je napisala da je njen verenik tajno zamenio njenu venčanicu za "jezivu" haljinu, koju je njegova majka želela da ona nosi.

- Ne znam jesam li ja luda zbog toga što sam pobesnela kada sam saznala da mi je verenik vratio venčanicu i zamenio je onom koju je njegova mama izabrala za mene?

Njegova mama je nametljiv tip, ali je generalno fina i mi se...pa, donekle slažemo. Mrzim što moram da priznam da je planiranje venčanja bila apsolutna noćna mora. Ona nije bila voljna da se složi oko većine stvari, a moj verenik je rekao da, pošto je on njen jedini sin, trebalo bi da poštujem i cenim ovu "viziju" koju ima za venčanje i kako ono treba da bude.

Još se pogoršalo kada je došlo vreme za odabir venčanice - napisala je razočarana 28-godišnjakinja.

Insistirala je da dođe u kupovinu venčanica, kako je dalje nastavila mlada. Tako, ova mlada je sve bliske dame u životu povela da biraju haljinu za ovaj važan dan.

- Bila sam tako srećna što sam našla ono što sam tražila, ali je ona izabrala haljinu koja joj se toliko dopala i rekla kako je uvek zamišljala nevestu svog sina u takvoj haljini. Iznenađena neželjenim uvidom svoje svekrve, buduća mladaje tvrdila da je ljubazno odbacila njen predlog haljine.

Mladoženja, venčanje, ljuta mlada, nevesta Foto: Shutterstock

Svekrva nije bila zadovoljna što je njen predlog bio odbijen i ceo dan je bila besna, kako dalje govori mlada. I to je prošlo, a kada je ispričala svom budućem mužu šta se izdešavalo i da je njegova majka ljuta zbog drugog odabira haljine, on joj je rekao kako je možda trebalo da razmisli o predlogu njegove majke. Šokirana, mlada je završila sa jednostavnim: "Ne dolazi u obzir. Svoju haljinu sam pronašla". 

Ipak, iznenađenje je usledilo dan kasnije, kada se vratila kući nakon silnih obaveza i priprema za veliki dan.

- Došla sam kući i saznala da mi je vratio venčanicu i zamenio je onom koju je njegova mama želela. Pozvala sam ga i on je direktno rekao to što je uradio i zašto je to učinio. Besna, počela sam da vrištim na njega. Zamolio me je da se smirim i zaista dam ovoj haljini "šansu". Pokupila sam stvari i sklonila se kod drugarice na neko vreme.

Nisam mu se javljala od tada, venčanje je otkazano, a njegovi pozivi i dalje pristižu. Da li sam dobro postupila ili sam ja "luda" u ovoj situaciji?- upitala je mlada internet, piše "NYPost.com".

(Telegraf.rs)

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    22. septembar 2023 | 12:28

    Potpuno ste upravu . Ne udaje se njegova majka nevo vi. U svakom slučaju uvijek bi bilo dogovor a mamina je poslednja. Mamini sinovi teba da razgraniče ljubav prema mami i supruzi. To su dvije različite ljubavi.

  • Nena

    22. septembar 2023 | 12:53

    Begaj od edipovca, sto pre to bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA