7 znakova koje vam telo šalje da ste u vezi sa pogrešnom osobom

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Jednostavni saveti koje možete prepoznati i doneti odluku da okončate odnos

Kada uđemo u vezu sa nekim, ponekad to bude čisto zabavljanje, ali kako vreme odmiče, na površinu isplivavaju stvari koje nam se i ne dopadaju previše.

Svaki odnos treba negovati, a jedna od najvažnijih stvari jeste da budete srećni. Ukoliko niste, znajte to nije ono što vam je suđeno i namenjeno. A verovali ili ne, vaše telo daje signale da li ste u vezi sa nekim ko nije za vas, piše "Live the glory".

U nastavku se nalaze primeri kako da to prepoznate.

1. Veoma ste emotivni prema njemu

Kada je u pitanju pogrešna osoba, previše ste emotivni prema njemu, što vam može izazvati frustraciju i nervozu. Kada ste blizu njega, više vas boli glava nego što je vredna veza s njim.

2. Nervozni ste u njegovoj blizini

Nervoza koju osećate kada ste pored pogrešne osobe može vas gurnuti dublje u ambis. Toliko će to uticati na vas da će se nervoza preneti i na vašu okolinu.

3. Fizički ste iscrpljeni

Postaćete nesigurni u ono što radite i energetski ćete pasti više nego što možete da zamislite. Bićete iscrpljeni i pod stresom i nećete moći da radite neke osnovne stvari iako vam one ne traže mnogo napora.

Žena, muškarac, dejt Foto: Shutterstock

4. Nedostaje fizička intimnost

Što ste manje intimni, to ćete imati više problema. Čudno je ali istinito. Intimnost nije ključna, ali mora biti prisutna. Razumite sebe, partnera ali i potrebe koje trebaju jedno drugom.

5. Problem sa spavanjem

Nije neobično da uveče kada legnete u krevet ne možete da zaspite i samo razmišljate o poteškoćama koje su vas zadesile. Pokušavate da pronađete rešenje jer, iako volite tu osobu svim srcem, ako vam stomak nije miran na kraju dana - to nije osoba za vas.

spavanje, devojka Foto: Shutterstock

6. Previše razmišljate

Jedno drugom treba da bude oaza mira i da pri napetosti pokušate da se opustite. Ukoliko to niste sposobni jedno drugom da priuštite, dolazi do glavobolje i dodatnih problema. Često može doći do ljutnje i svađe posle koje dolazi i do napadanja da je ona druga strana kriva.

7. Krivite jedno drugo

Sada se samo nadovezujemo na prethodnu stavku. Kada dolazi do optužbe ko je i za šta kriv, tu onda nema spasa. Jednostavno morate prihvatiti da je vezi došao kraj. Niko u odnosu ne treba da se oseća pod pritiskom ni da bude kontrolor života onog drugog.

Ukoliko prepoznate neke od ovih problema, razmišljanja nema, znate šta vam je činiti.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA