Drugarica mog dečka umire: Izrazila je poslednju želju da spava sa njim, što je on učinio i sad sam ljubomorna

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Njena "konačna želja" u terminalnoj fazi bolesti bila je da vodi ljubav sa nekim

Jedna žena opisala je neobičan ljubavni trougao u kome se našla, zbog kog ne zna kako da se ponaša, niti kako da se nosi sa emocijama koje su proizašle iz njene situacije.

Naime, ona je na forumu "Reddita", kako prenosi "New Yor Post", otkrila da ju je njen dečko prevario, ali ne na tipičan način, nakon kog bi bez mnogo razmišljanja mogla da ga osudi za njegovo ponašanje i "otkači" za sva vremena, već sa bolesnom prijateljicom koja je bila na smrtnoj postelji, čija je poslednja želja, u terminalnoj fazi bolesti, bila da - vodi ljubav sa nekim.

- Ne mogu da izrazim svoju ljubomoru, jer je ona ionako mrtva - požalila se na svoju situaciju ova devojka i pojasnila: - Verovatno je bilo u pitanju nešto poput toga kako nije želela da umre kao devica.

Žena, plače, tužna žena, depresija, tuga Foto:Shutterstock

No, iako je drugarica njenog dečka i izdahnula posle toga, negde u martu 2022. godine, ova devojka ni danas ne može da prevaziđe partnerovu izdaju.

- Mrzim sebe jer se iznutra naljutim kad god je pomene - ispričala je dalje: - Ne znam čak ni čija je ideja to bila. Moj dečko i ja u to vreme nismo bili intimni.

Za ovu situaciju, koja se dogodila 2021. godine saznala je slučajno kada se jedan zajednički prijatelj izlanuo. Njihov odnos se dogodio tokom grupnog putovanja sa gomilom prijatelja, kada je devojka koja priča ovu priču odbila da ide. Sada se kaje zbog toga.

Iako je ostala šokirana ovim otkrićem, apsolutno je znala da taj intimni susret njenog momka sa njegovom drugaricom nije bio romantične jer ga ona "nikada nije privlačila", ali je takođe znala da je ta prijateljica bila "potajno zaljubljena u njega".

- Zbog njenog stanja oni su imali veoma emotivan odnos - otkriva ova žena koja se umorna od prikrivanja osećanja, suočila sa svojim momkom i iznela sve optužbe o prevari, koje je on potom i priznao: - On je to uradio samo zbog njihove platonske veze i njene predstojeće smrti. Ne bi to uradio u drugim okolnostima.

Iako su sada već zajedno više od tri godine, njen dečko se trudio da prikrije šta je uradio jer se bojao da će da izgubi devojku.

- Nije mi rekao jer nije znao kako ću da reagujem i plašio se da ću da ga ostavim. Nije želeo da me povredi - prenosi ova mlada žena, koja dodaje da osim ove situacije, on izuzetno dobar partner, čak i kada je "na najnižoj tački".

Devojka žena laptop rad od kuće online Foto-ilustracija: Shutterstock

Nakon što mu je "oprostila", dogovorili su se da poprave svoju vezu. Žena u svojoj objavi otkriva da je njen dečko veoma posvećen tome da "vrati njeno poverenje", dok ona pristaje da "radi na stvarima". Ipak, teško joj je da uteši svog nevernog dečka, koji još oplakuje dobru drugaricu sa kojom ju je prevario.

- Nije mi u redu što joj je "spavanje sa njim" bila poslednja želja na samrti, ali mislim da joj  nije bilo stalo kako će to da utiče na nas jer će i onako napustiti. Još uvek sam u konfliktu zbog toga - ističe ova žena i dodaje: - A on da je mogao, pitao bi me za dozvolu, ali bi se posle osećao krivim što nije ispunio želju svoje prijateljice koja umire.

Pratioci ovog foruma gde je problem predočen, međutim, smatraju da je njen dečko previše lako svukao svoje pantalone.

- Šta?! Uradio bih mnogo stvari za prijatelja koji umire, ali ne dolazi da nepoštujem svoju vezu, niti varanje da bi mu/joj pružio poslednje uzbuđenje - prokomentarisala je jedna osoba, dok je druga dodala: - Ne mislim da je toliko nevin koliko vi pokušavate sebe da uverite da bi ste mogli uopšte isrpravno da razmišljate.

I treći se složio: - Imao je priliku, iskoristio je, a zatim zažalio, kao što i biva sa većinom varalica.

Šta vi mislite? 

(Telegraf.rs)

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA