Najnoviji trend je izlazak sa samim sobom: Da li znate da možete ludo da se zabavite?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pošaljite sebi omiljeno cveće ili izvedite sebe na večeru

Deluje pomalo neobično ali da li ste čuli za najnoviji trend izlaska sa samim sobom?

Da, dobro ste pročitali.

Da li ste primetili da često u baru ili restoranu vidite osobu koja sedi sama? Sve češće možemo videti osobe koje uživaju u svom društvu, koje nema ko da ometa, prosto kao da je došlo njihovih pet minuta.

U pitanju je novi trend koji se zove "Masterdejt", odnosno solo izlazak, piše "NY post".

@noorfitstyle ✨Masterdating is definitely a form of self-care …And masterdating in style and comfort is a bonus ❣️🔎: Crop #HoodieLuxe Marble #Legging#linkinbio #selfcare #selflove #selfloveclub #repost @meghanking “Megsplaining #masterdating 👆🏼Y ♬ original sound - Noorfit

Na društvenim mrežama se može videti kako ljudi poklanjaju sami sebi darove, poslastice i putovanja. Sve je to zarad toga da se lakše uspostavi zdrav osećaj samozadovoljnosti pre nego što se uđe u ozbiljnu vezu.

- Izlazak na dejt je vežba samoljublja i saosećanja. Učite sebe o sopstvenim potrebama, zahtevima i stvarima koje vam donose radost - rekla je Ejmi Nobil, holistički trener u Vest Vilidžu.

Ona takođe savetuje da s vremena na vreme obradujete sebe omiljenim buketom cveća sa slatkom porukom i zakažite sebi sastanak.

(Telegraf.rs)

Video: Udruženje Panonke iz Pančeva kroz radionice rukotvorina čuva tradiciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    29. avgust 2023 | 17:55

    Odavno izlazim tako i na kafu i u kupovinu.... I vrlo sam srećna. Ne želim opterećenje tuđim životom i problemima, a lažna prijateljstva tek......

  • Srboljub

    28. avgust 2023 | 19:41

    Samo idiot može da se primi na ovakve stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA