Ona je zažalila zbog rane udaje: Sazrela je u 30-im i shvatila da je sasvim druga osoba, pa izazvala debatu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Deniz je rekla da je njen tadašnji muž imao sve što je želela u svom idealnom muškarcu, ali je shvatila da više ne želi da provede ostatak života sa njim kako je starila

Jedna 40-godišnja žena izazvala je žestoku debatu oko saveta za veze nakon što je iskreno priznala zašto je zažalila zbog udaje u svojim dvadesetim godinama.

Deniz Li rekla je da je zažalila što se u dvadesetim godinama udala za svog sada bivšeg muža nakon što je shvatila da je u 30-im napredovala kao ličnost.

- Upoznala sam svog muža kada sam imala 24 godine, a venčali smo se kada sam imala 29. Tada sam mislila da je ovo idealna situacija, da sam u savršenim godinama da se udam - počela je ona u "TikTok" videu.

- Ali ono što sam shvatila je da sam za četiri godine koliko smo bili u braku postao toliko drugačija osoba da više nisam osećala da mi on najviše odgovara. Mislim da to nisam mogla da shvatim sa 29 godina kada sam rekla "da".

Tokom godina braka, Deniz je objasnila kako je evoluirala kao ličnost nakon što je završila poslovnu školu i pokrenula sopstvenu kompaniju.

- Da mogu sve da ponovim, dozvolila bih sebi da imam mnogo više napredujem u svom životu pre nego što donesem odluku o životnom partneru. Zaista nije ništa protiv tog partnera, ali više se radilo o pravcu u kojem sam želela da moj život krene.

@denisexlee Here is one thing I would tell my younger self if I could! Allow yourself the space to grow and change, and be thankful for each version of you that got you to where you are now 🙏🏼 #personalgrowth #selfimprovement #growingandlearning #selflove #mentalhealth #mindfulness #lessonsformyyoungerself #selfacceptance #selfcare #motivation #positivity ♬ Daydreams

Deniz je rekla da je njen tadašnji muž imao sve što je želela u svom idealnom muškarcu, ali je shvatila da više ne želi da provede ostatak života sa njim kako je starila.

- Dozvolite sebi prostor da rastete i menjate se i budite zahvalni za svaku verziju sebe koja vas je dovela do mesta gde ste sada. Radije bih odvojila vreme da pronađem nekoga nego da provedem život sa pogrešnom osobom i da imam decu koja su nesrećna zbog toga - priča.

Njen video je pregledan više od 170.000 puta, a neki se ne slažu sa njenom izjavom.

- Ali moglo bi se reći da je vaš partner igrao veliku ulogu u vašoj promeni i rastu tokom vašeg braka. Zato mislim da je ući mlad u brak dobra (ali veoma teška) životna lekcija i izazov koji ne treba izbegavati - glasio je komentar.

- Moja žena i ja smo zajedno išli u srednju školu, zabavljali sa 24 godine, venčali se sa 30, deca sa 32 godine. Sledeće godine punim 40 godina. Mislim da je ključno rasti zajedno - glasio je drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    30. jul 2023 | 14:34

    "nisam mogla da shvatim sa 29 godina kada sam rekla "da"...." - ЗА овакве, у Црној Гори, се каже "зло говедо, довјек јуне".

  • PECA

    30. jul 2023 | 18:38

    "Brak je nalik na pečurku: da li je otrovna ili dobra, primetiš tek kad je kasno." Migel de Servantes

  • hurem 🐠

    4. avgust 2023 | 11:56

    Jasno da se covjekMijenja cijeli zivot kako staris - u cemu je problem draga , Prihvati zivot i vozi nisi jedina ni jedini 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA