Zbog straha od prevare rekao je ženi da može da bude sa drugima: U otvorenoj vezi su već 4 godine

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Njih dvoje ne mogu da čuvaju tajne jedno od drugog i dozvoljeno im je da blokiraju zabrane jedno drugom odnose sa osobama koje im se lično ne sviđaju

Da li je moguće da veza ojača ukoliko jedan od partnera ima slobodu da ima intimne odnose sa bilo kim drugim?

Met, koji je odbio da navede svoje prezime, govorio je o svojoj žustroj četvorogodišnjoj vezi sa Zoe u intervjuu za "Jutjub" emisuju "Love Don’t Judge".

Ovaj 36-godišnjak je rekao da su on i Zoe (31) izlazili tek nekoliko meseci kada joj je predložio da počne da ima odnose sa drugim muškarcima.

- Kada sam pristao na to, bio sam srećan, jer sam bio prevaren pre, tako da sam bio prilično srećan što sam našao nekoga ko neće da mi to ponovo uradi - rekao je Met u emisiji.

Nekonvencionalni aranžman je pomogao da se eliminiše paranoja koja je prožimala njegove prethodne veze, dok je otključavao nove nivoe poverenja, intimnosti i komunikacije sa Zoe.

Zoini intimni sastanci sa drugim muškarcima odvijali su se dok je Met bio na poslu, ali to nije značilo da je propuštao  zabavu. Predložio je da Zoe snimi svoje susrete sa muškarcima, što je čudan zahtev na koji je ona pristala. Met je u emisiji rekao da su svi Zoini itnimni partneri bili mladi i zgodni i priznaje da to može da izazove ljubomoru.

Ubrzo nakon što je počela da ima odnose sa strancima, Zoe je predložila da njen dečko takođe počne da spava sa drugim ženama, ali stidljivi Met je rekao da nerado to čini. Na kraju je pristao, i nakon četiri godine par je i dalje u svojoj otvorenoj vezi, iako imaju stroga pravila.

Njih dvoje ne mogu da čuvaju tajne jedno od drugog i dozvoljeno im je da blokiraju zabrane jedno drugom odnose sa osobama koje im se lično ne sviđaju. Pre dve godine, Met je čak ohrabrio Zoe da počne da zarađuje nešto novca i da otvori "OnlyFans".

Od tada, Zoe je postala zvezda na sajtu za pretplatu samo za odrasle, a Met je veoma srećan da deli svoju devojku virtuelno, kao i fizički. Uprkos skepticizmu prijatelja, par insistira da se duboko vole i da ne bi menjali svoju vezu ni za šta. Oni takođe insistiraju da ne varaju jedni druge jer ne postoje tajne.

Zoe i Met imaju decu i kažu da će na kraju razgovarati sa njima o svojoj nekonvencionalnoj romansi kada budu dovoljno stari, piše "Post".

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    4. jun 2023 | 20:57

    Sačuvaj me Bože gospode. Amin.

  • Перагеније

    4. jun 2023 | 21:58

    Бар се више не плаши... Лала је то другачије решио: "ако ме Соса вара да и не сазнам".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA