Ova 3 osećanja često pomešamo sa zaljubljenošću: Jasnim mislima do prave ljubavi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekada nas zagolicaju leptirići u stomaku, ali nekada su oni više u našoj mašti

Kao da pronalaženje partnera nije dovoljno komplikovano, već nekada i sami sebe nagovaramo na ljubav kada je zaista nema.

Međutim, ova tri osećanja su tu da nam stvaraju zabune. Evo kako da ih prepoznate, otkriva "Brigitte.de".

1. Simpatisanje ili zaljubljenost

Ovo ume da bude poprilično varljivo i često je za "oči našeg srca" izbrisana granica između ljubavi, zaljubljenosti i simpatisanja.

Recimo, kada upoznamo nekoga ko ima isti smisao za humor, ciljeve ili želje kao i mi, svesni smo da je u pitanju poklapanje dve osobe. To nas često navede na pomisao "mora da je ljubav", ali šta ako nije? Postoji šansa da se samo dobro razumete sa nekom novom osobom i da vam se "dopada" zapravo to što sa nekim delite mišljenje.

2. Samoća 

Samoća je nešto što nekome može veoma teško pasti, a da toga nekada nije ni svestan.

Kada oko sebe imamo predstave ljubavi, kada se osetimo kao "višak" među parovima, pa čak i kada vidite "plus jedna osoba" na pozivnici, može se steći utisak da zaista treba da imate partera kraj sebe. Ali, to nije zapravo slučaj, iako je verovatno teže prihvatiti taj solo život. 

Velika je verovatoća da vam se pojave osećanja za neku osobu, samo iz te želje da imate nekoga kraj sebe. No, to će se pokazati, jer se ljubav ne može prisiliti. 

Horoskop, par, ljubav, zalazak sunca, romantika Foto: Pixabay

3. Zaljubljeni u zaljubljenost

Ovo može biti i kombinacija prethoda dva osećanja.

Ako obožavate romantiku i maštate o provođenju vremena sa svojim partnerom na predivnim vidikovcima, da se držite za ruke dok gledate zalazak sunca na nekoj obali i slično, onda postoji šansa da ste zbog maštanja "zaljubljeni" u nekoga.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA