On je bio na 600 dejtova od 2013. godine, ali i dalje nije našao pravu: "Voleo bih da se oženim i imam decu"

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

Ali Batista insistira da je iskren u svom cilju da se jednog dana smiri i oženi

Džoi Batista bio je na više od 600 prvih sastanaka i još uvek traži "onu pravu".

- Voleo bih da upoznam nekoga - rekao je za "Post" Džoi, 43-godišnji preduzetnik.

- Znam kako je sjajan osećaj kada si zaljubljen.

Batista tvrdi da je bio na 600 dejtova otkako se preselio iz zapadnog Masačusetsa u Njujork 2013. godine.

Njegov telefon je pun telefonskih brojeva više od 1.000 žena, sa kojima se godinama povezivao na sajtovima kao što su "Tinder", "Match", "Bumble" i "Hinge".

- Kada sam se preselio u Njujork i promenio lokaciju na aplikaciji za upoznavanje, otvorila su se mnoga vrata. Sve ove poruke sam dobijao od žena. Ja sam supersocijalan momak i bio sam nov u gradu. Upoznao sam toliko zanimljivih ljudi - rekao je Batista, koji je jednom otišao na tri sastanka u jednom danu.

Nije iznenađujuće što se Batista okušao u rijaliti programu i čak je bio predstavljen u reklami za "Match" aplikaciju za upoznavanje.

Takođe se pojavio u emisiji "Prvi sastanci" 2017. godine, a 2019. otišao je u emisiju "Kate+Date", gde je imao dva sastanka sa bivšom zvezdom "TLC" televizije Kejt Goselin.

Na kraju ni ona nije bila ta.

- Ne želim da kažem da sam izbirljiv, ali sam samo iskren u pogledu želje da se osećam na određeni način. Bilo je prilika u kojima sam bio više zainteresovan od devojaka. Ali imao sam vrlo malo loših prvih sastanaka. Volim da upoznajem nove ljude.

On je ranije bio u desetogodišnjoj vezi i sa tom ženom proveo pet godina u braku. Razveli su se 2011. godine.

Sa tako velikim iskustvom dejtovanja, Batista zaista ima svoj "tip" devojke.

Njegovi roditelji su iz severnog Portugala i on tečno govori njihov maternji jezik. Takođe govori španski i privlače ga žene iz Južne i Centralne Amerike.

- Verujem da kada govorite drugim jezikom ste otvorenijeg uma - rekao je Batista, dodajući da više voli visoke, atletske brinete koje umeju da plešu.

Na tipičnom prvom sastanku, on vodi ženu na piće. Ako se slažu, on predlaže da odu negde drugde da popiju još nešto ili možda da večeraju.

Za drugi sastanak, on pokušava da zadovolji ženine interese.

- Ako voli životinje, možda idemo na farmu konja. Poveo sam devojku na planinarenje, a zatim na večeru. To mora biti nešto zabavno kao što je gledanje salsa benda uživo i ples.

Dok je u Njujorku uglavnom koristi "Bumble" i "Hinge".

- Osećam da "Tinder" ima previše lažnih profila u Njujorku. Ipak ću to koristiti kada putujem.

U poslednje vreme, on je usporio svoj ljubavni život zbog posla. Takođe je veoma blizak sa svojom majkom, Izabel Fernandes, koja radi u njegovom kafiću, ali mu ne daje nikakve ljubavne savete niti mu dosađuje da se oženi.

- Ona je super fina prema svima, sve dok ne pomisli da se ta osoba viđa sa mnom. Ona je samo super zaštitnički nastrojena.

Ali Batista insistira da je iskren u svom cilju da se jednog dana smiri i oženi.

- Želim da se oženim i da imam decu. Ona može da bude astrofizičarka i lepa, ali ako moja unutrašnjost to ne oseća, onda ne ide. Uvek prati svoju intuiciju - zaključuje.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA