Unutar turbulentnog ljubavnog života Keti Peri: Od slomljenog srca, preko razvoda do holivudskog srećnog kraja

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Pevačica je prošla kroz razne uspone i padove u svom ljubavnom životu do braka sa čuvenim glumcem

Ljubavni život Keti Peri bio je u najmanju ruku turbulentan.

Još otkako se pojavila na sceni sa svojim hit singlom "I kissed a Girl" (Poljubila sam devojku) ova 38-godišnja pop zvezda je pod budnim okom javnosti, i nije uspela da prikrije nijednu svoju dosadašnju vezu sa momcima iz holivudske elite, uključujući glumce, komičare, pa čak i repera.

Još mnogo pre nego što je postala velika zvezda, britanski Miror prenosi da je Keti izlazila sa britanskim glumcem i zvezdom serije "Sinovi anarhije" Džonijem Luisom, koji je nažalost pao sa krova i preminuo 2012. godine. Iako su se razišli mnogo ranije, pevačica mu je nakon smrti posvetila pesmu "The One That Got Away", u kojoj je opisala ljubav koju je izgubila nakon njegove smrti, što ju je ostavilo "razorenu".

Pevačica je bila u vezi sa reperom iz rep-rok benda "Gym Class Heroes" Trevijem Mekojem koji se proslavio zahvaljujući hit pesmi koju je napravio sa Brunom Marsom. Nakon mnogo raskida i mirenja Trejvi i Keti su se konačno razišli u novogodišnjoj noći 2008. godine, tri godine pošto su počeli da se zabavljaju na snimanju muzičkog spota.

Katy Perry, Russell Brand, Keti Peri i Rasel Brend Foto: Profimedia

Još jedna poznata veza pop pevačice bila je sa komičarem Raselom Brendom za koga se i udala. Inače, na tradicionalnom indijskom venčanju 2010.  godine, Rasel je ušao na ceremoniju jušući na leđima slona. Nažalost, Rasel je prekinuo vezu nakon samo 14 meseci braka. Njihov razvod je okončan 2012. godine i Keti je otkrila da od tada nije razgovarala sa njim.

- On je veoma pametan čovek, i bila sam zaljubljena u njega kada sam se udala za njega. Recimo da se nisam čula s njim otkako mi je poslao poruku da se razvodi od mene 31. decembra 2011 - rekla je za intervju u Vogue i dodala: - Nije mu se dopala atmosfera u kojoj sam ja bila šef na turneji. Njegovo ponašanje je bilo veoma štetno i kontrolišuće, što me je veoma uznemiravalo.

Keti je imala još jednu turbulentnu vezu i sa kolegom pevačem Džonom Majerom, sa kojim je raskidala i mirila se više puta tokom veze, sve dok se nisu konačno razišli 2015. godine zbog njihovog različitog načina života. Navodno, Keti je uvek želela da ostane na žurkama i da se zabavlja.

Tada se pričalo i da je posvetila svoju pažnju na druženje sa glumcem Robertom Patinsonom iz Sumraka, što je na kraju izazvalo zlu krvi između nje i Robove tadašnje devojke, Kristen Stjuart.

Međutim, njenim ljubavnim turbulencijama je uskoro došao kraj. Tokom 2016. godine Keti Peri je upoznala kolegu Orlanda Bluma, sa kojim je izlazila godinu dana pre nego što su se nakratko razišli, da bi se ponovo pomirili u februara 2018. godine.

Keti Peri i Orlando Blum Foto: Profimedia/ KCS Presse/The Mega Agency

Holivudski glumac zaprosio je poznatu pop divu na Dan zaljubljenih. Iako su planirali venčane, bili su prinuđeni da odlože svadbu zbog pandemije Kovida, ali su u međuvremenu dobili ćerkicu Dejzi Dav, koja se rodila u avgustu 2020. godine.

- On je najljubaznija duša. On je najljubazniji čovek kojeg sam ikada upoznala - rekla je Keti u emisiji "Elen" 2019. godine: - On je takvo ohrabrenje, i duhovno, i emocionalno i fizički. Kada mi nije do vežbanja on će da kaže: "Idemo da vežbamo! Hajdemo da radimo vruću jogu!" To je naša vrsta ljubavnog jezika."

U međuvremenu i Blum, poznat po mnogim ulogama među kojima su "Pirati sa Kariba" izjavio je za Sandej tajms 2020. o svojoj supruzi:

- Ona je duhovita, pametna i inteligentna. Ona je harizmatična, ali je takođe direktna, a ova dinamika mi je bila intrigantna.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovi jos nisu pokojni. De su dileri kad ih parovi zovu.

    17. april 2023 | 12:52

    Eskobar bi sve to resio za cas posla. Gde to ima da holivud ne cepa belu kinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA