Ako radite ovih 9 stvari, onda je vaša greška što ste još sami

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Možda zvuči obeshrabrujuće da ste vi zapravo razlog zašto ste slobodni. Ali to takođe znači da ste vi i jedini koji to može da popravi

Ako u poslednje vreme niste oduševljeni svojim izgledima za zabavljanje, nekako je lako pronaći moguće razloge zašto je to tako. Te ne poznajete dovoljno ljud, te su svi lažovi i gubitnici, moderno zabavljanje je "užas", kriv je i internet...

Dobra vest je da možda imate daleko veću ulogu u svom neuspehu da pronađete partnera nego što mislite.

To je dobra vest jer sada možete da prilagodite svoj pristup i da postignete bolje rezultate, jer kako tvrdi "Your Tango", ako radite ovih devet stvari, vaša je greška što ste i dalje sami.

1. Ne objavljujete atraktivne fotografije

Postavljanje kolekcije laskavih fotografija može biti ključno za izazivanje interesovanja partnera. Uverite se da su slike nedavne i da se redovno ažuriraju. Uključite snimke sa vaših letnjih roštilja i zimskih skijanja. Pokažite paradajz u svojoj bašti. Nećete izgledati očajno. Izgledaćete kao da vam je stalo i da ozbiljno shvatate zabavljanje.

Devojka, telefon, Mobilni telefon, poruka, kucanje poruke, sms, čekanje, komunikacija Foto: Shutterstock

2. Treba vam mnogo vremena da odgovorite na poruke

Ne morate odmah da odgovorite na svaku poruku, ali ako čekate ceo jedan dan da se javite, potencijalni partner će vas verovatno staviti u kategoriju "neozbiljno". Što je još gore, gubite važan zamah. Ako vam je slanje poruka naporno, to je verovatno znak da zapravo i niste zainteresovani za tu osobu. Presecite i idite dalje.

3. Ne pokazujete dovoljno interesovanja

Budite oprezni sa igranjem igre da ste "teško uhvatljivi". Činjenica je da ćete biti privlačniji onom partneru kojem pokažete da vam se dopada. Zato neka vaša osećanja teku. Recite mu/joj šta vam se sviđa kod njih. Recite da li ste se dobro proveli i da želite da se ponovo nađete. Zakažite termine unapred. Pokažite entuzijazam. Uzbudite nekoga zbog mogućnosti da vas upozna.

4. Niste spremni za sastanak

Ponekad je ljudima potreban podsticaj da se vrate na scenu zabavljanja nakon raskida ili razvoda. Ali ako proveravate sadržaj društvenih medija svog bivšeg u kupatilu tokom novog ljubavnog sastanka, sigurno je da još nemate emocionalni propusni opseg da primite drugu osobu u svoj život.

žena, muškarac, momak, devojka, ljudavni sastanak Foto: Freepik/ master1305

5. Tražite mane partneru

Ako pogledate dovoljno dobro, lako ćete otkriti šta nije u redu sa bilo kim. Da li mamite osobe sa kojima izlazite da vam odgovore na pitanja koja otkrivaju osobine koje su vam neprivlačne? Na primer, čini vam se da momak sa kojim ste na sastanku baš i nije atletski tip, tada nije od pomoći da ga pitate o njegovoj nedeljnoj rutini vežbanja. Radije ga pitajte u kojim fizičkim aktivnostima generalno uživa, nego da ga posramite za njegovu svakodnevnu lenjost. Dajte ljudima priliku da zablistaju i da se osećaju dobro sa vama.

6. Verujete da nešto nije u redu sa vama

Ako slušate film u svojoj glavi koji vam govori da niste privlačni i dragi - zračićete tom energijom na sastanku. Borite se protiv toga. Ispraznite takve misli tako što ćete podsetiti sami sebe na sve svoje pozitivne kvalitete pre nego što upoznate nekoga. Pronađite svoje samopouzdanje.

7. Pretpostavljate da neće uspeti

Ako govorite sebi da vam se partner neće svideti ili da će vam slomiti srce, dok se tek spremate za sastanak, onda dobro došli u svoje samoispunjavajuće proročanstvo!

Nesigurnost, devojka, nervoza Foto:Shutterstock

8. Niste dostupni

Nemate vremena da zakažete godišnji lekarski pregled, a kamoli prvi sastanak u sredu uveče i drugi sastanak u subotu popodne.

Ako žonglirate putovanje na posao, raspored starateljstva nad decom i hitne slučaje u porodici ili se oporavljate od bolesti, šta god da je u pitanju, ponekad život otežava da zabavljanje bude prioritet. Umesto da izlazite na sastanak sa nekim svakih nekoliko meseci, možda je bolje da napravite pauzu dok vam se život ne smiri.

9. Ljubav vam nije prioritet

Žalite se da zabavljanje ne bi trebalo da bude posao. Ipak, zadatak pronalaženja osobe sa kojom ćete podeliti svoj život i srce trebalo bi da bude jedan od najvažnijih ciljeva u vašem životu. Dajte mu vremena i pažnje koje zaslužuje. Pošaljite mejlove. Odgovorite na poruke. Idi na sastanke. Potrudite se da pronađete ljubav. To je velika stvar.

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA