Sećate li se svih izabranika Dženifer Lopez? 4 braka, 3 propale veridbe i samo jedan "onaj pravi"

 
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 3

Holivudska ikona nikad nije krila svoju romantičnu stranu, pa je u potrazi za "princom" pravila pogrešne emotivne izbore

Dženifer Lopez, pevačica, glumica, igračica, dizajnerka i modna ikona, jednom rečju - multitalentovana žena, ima veoma interesantan ljubavni život.

Rođena je krajem jula, što znači da je u horoskopu Lav, te ne iznenađuje da joj je pored scene i glamura veoma bitan i ljubavni život. Lavica, kako u Zodijaku, tako i u životu, ima ogromno srce koje žudi da bude voljeno i prihvaćeno, pa je često "slepo" birala "pogrešne" muškarce za životne partnere.

U razgovoru za "Harper's Bazaar", rekla je:

- Moja emotivna istorija je pravi rolerkoster, ali to nema veze ni sa kim drugim, već isključivo sa mnom; problem je bio u meni. Dok ne naučiš da voliš sebe, ne možeš u potpunosti da voliš drugu osobu na ispravan, čist način. Jednom kad to shvatiš, onda si tek podoban za zdrave odnose. Evoluirala sam i mislim da sam sad na mnogo boljem mestu, u psihološkom smislu.

Njena ljubavna priča sa Benom Aflekom, veća od svakog filma, krunisana je brakom, ali je latino-diva pre nego što je "stala na ludi kamen" sa ovim zavodnikom, okušala emotivnu sreću sa drugima.

1. Ohani Noa

Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Ojani Noa Foto: Profimedia/Kay Blake/Zuma Press

Lopez je prvi put stala na ludi kamen davne 1997. kada se udala za Ohani Nou, konobara i glumca "u pokušaju"; brak je trajao svega godinu dana i par se rastao 1998. godine.

Iako je 2007. Dženifer dobila Ohanija na sudu u slučaju "zabrane govora" na temu njihove veze ili pevačice lično, izgleda da je ovaj bivši muž još nije preboleo i ne mari mnogo za zakon, s obzirom na to da je u intervju-u za "Cosmopolitan" izjavio "kako misli da joj brak sa Aflekom neće potrajati".

2. Šon Paf Didi

Dženifer Lopez, Paf Dedi, Jennifer Lopez, Puff Diddy Foto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

Džej.Lo se 1999. upoznala sa Paf Didijem, hip-hop mogulom koji ju je verio, no, par se rastao 2001, navodno zbog njegovog neverstva.

Ono što je zanimljivo jeste da su ostali prijatelji i dan-danas. Didi nikada nije krio da je ona bila "jedna od njegovih najvećih ljubavi", a tokom pandemije korona virusa Dženifer je na svom Instagram profilu objavila kako "fejstajmuje" s bivšim verenikom.

3. Kris Džud

Jennifer Lopez Chris Judd, Kris Džad Dženifer Lopez Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Glumica i pevačica upoznala je plesača Krisa na snimanju za kultnu pesmu "Moja ljubav ne košta ništa" i par se venčao "brzinom svetlosti" septembra 2001. a rastao još brže 2002. godine.

Govoreći za "Us Weekly", Kris je rekao kako njihov brak jednostavno nije funkcionisao:

- Ne mogu da dam konkretan odgovor zašto nam nije uspelo. Svako ima probleme i "prtljag iz prošlosti", pitanje je jedino da li želimo da se bavimo s tim ili ne. A kad se odlučiš na brak, ne možeš da pobegneš od toga.

4. Ben Aflek

Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Ben Aflek, Ben Affleck Dženifer i Ben pre 17 godina; Foto: Profimedia/HUBERT BOESL/AFP

Njena najveća ljubav, kako je više puta tvrdila u proteklih 20 godina, i (na sreću) sadašnji muž, Ben Aflek, kom se zaklela na "večno da" prošle godine, bio je njen verenik više od jedanput. Naime, najpopularniji par ranih dvehiljaditih zvan "Benifer" - verio se novembra 2002.

Ogroman šok za javnost bilo je otkazivanje venčanja samo četiri dana pred zakazan datum.

Par se razišao 2004. godine, a latinoamerička diva je bila slomljena.

- Izgubila sam sebe, preispitivala karijeru, mislila da ne valjam ni u čemu. Moja veza s Benom bila je odraz samodestrukcije kojoj je svedočio ceo svet - jadala se "Vanity Fair"-u.

Ali, pravi se uvek pronađu, pa je tako i čuveni "Benifer" ponovo našao put jedno do drugog 2021. godine i danas slove za najpopularni par na svetskoj javnoj sceni.

5. Mark Entoni

Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Marc Anthony, Mark Entoni Foto: Profimedia/Gregorio T. Binuya Collection/Everett

Svega par meseci nakon razlaza s Benom, Dženifer je utehu pronašla u pevaču Marku Entoniju za kog se odmah udala, a četiri godine posle rodila mu je blizance - Maksa i Emu.

Rastali su se 2011. godine.

- Kad sam okončala brak nije mi bilo lako da oprostim ni sebi, a ni njemu. Ovo nije bio san kom sam se nadala i lako sam mogla da se predam ogorčenosti i besu, ali Mark je otac moje dece i to se nikad neće promeniti, tako da moram da se trudim da stvari budu kako treba. I to je do sada, najteža stvar koju sam ikad morala da uradim - rekla je za "W".

6. Kasper Smart

Dženifer Jennifer Lopez, Casper Smart Foto: Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo četiri meseca nakon razlaza s Markom, pevačica je prekršila dobro poznato pravilo po kom "posao i zadovoljstvo ne treba da se mešaju", i uplovila u romansu sa svojim plesačem.

Par je delovao vrlo zaljubljeno dok kao bomba nije odjeknula vest kako su raskinuli veridbu zbog plesačevog "virtuelnog neverstva". Navodno je pevačica našla spornu prepisku Kaspera i transrodnog modela.

7. Aleks Rodrigez

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez Foto: Tanjug/AP

Najpoznatiji par "Instagrama" koji je svoju ljubav stalno delio s fanovima na društvenim mrežama, upoznao se još dok je Dženifer bila s Markom i to baš na bejzbol utakmici kluba za koji je igrao Rodrigez.

Kada se par konačno smuvao, više od decenije nakon prvog upoznavanja, internetom je kružio snimak mladog Aleksa koji tokom intervju-a na pitanje "S kim bi otišao na večeru od poznatih dama?"odgovara: "S Dženifer Lopez, bez sumnje".

Ta želja mu se ispunila 2017, a dve godine kasnije postao je i njen verenik. Par je ujedinio svoje porodice i decu iz prethodnog braka i sve je delovalo idealno.

Iako je venčanje bilo otkazivano više puta zbog svetske pandemije korona virusa, niko nije očekivao kraj, koji je navodno usledio zbog igračevog neverstva.

Međutim, on je te tvrdnje demantovao i za magazin "Today" izjavio:

- Shvatili smo da mnogo bolje funkcionišemo kao prijatelji, stoga ćemo to biti i ostati. Nastavićemo da se poštujemo i da sarađujemo. Želimo jedno drugom sve najbolje.

(Telegraf.rs)

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA