Devojka iz Beograda u kafiću čula da dečko vara devojku, snimila je šta se dešava i objavila na TikToku

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Video je stigao do njegove devojke koja se zahvalila posrednici

Kada "uhvatite" partnera voljene osobe u prevari, to vas zaista može staviti u težak i nezgodan položaj. Očigledno biste želeli da im odmah kažete, ali naravno, to nije tako jednostavno. Na kraju krajeva, to nije vaša veza, već veza vašeg prijatelja ili člana porodice. Muči vas savest jer znate da je neko nekome učinio nažao, ali da li ste vi ta osoba koja će saopštiti loše vesti? Hoće li vam uopšte poverovati?

Sa druge strane, kada su u pitanju vama nepoznati ljudi, može biti primamljivo da reagujete u skladu sa novootkrivenim informacijama, u želji za isterivanjem "pravde", ali prvo bi trebalo da zastanete i razmislite o tome koliko dobro ste upućeni u samu situaciju. Možda nemate sve činjenice.

Jedna devojka se ovog vikenda našla u takvoj situaciji i odlučila je da odmah reaguje, ni više ni manje, nego da momka kog je uhvatila u prevari "razotkrije" na društvenoj mreži "TikTok".

"Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan i večeras ti je rekao da ide sa društvom upravo sedi sa nekom plavom ribom i ogovaraju te", piše u videu.

Kreatorka videa je načula telefonski razgovor jednog momka u tržnom centru i primetila da njegove reči nisu u skladu sa njegovim postupcima. On je svojoj devojci u telefonskom razgovoru objasnio da je u tržnom centru sa društvom, dok je zapravo sedeo sa drugom ženskom osobom i pričao negativno o svojoj devojci. Devojka koja je svemu prisustvovala je odmah snimila video u kome se obraća devojci Ani koja ne bi smela da veruje u reči svog momka koji trenutno sedi sa drugom. U komentarima je napisala i kako je tačno obučen i u kom lokalu sedi.

"TikTok" je odradio svoje i informacija je brzo došla do Ane. Iskreno se zahvalila kreatorki videa i objasnila kako joj je drugarica iz šale poslala video, ali da se ispostavilo da je to zapravo njen dečko i da je baš ona ta Ana.

"Zdravo, bez reči sam. Hvala ti puno. Samo da ti javim da je stiglo do mene. Drugarica mi je iz sprdnje poslala tik tok i ispade stvarno o meni. Hvala ti puno opet, divna si. Ako ti ikad neštozatreba slobodno mi se obrati", napisala je Ana u zahvalnici.

Kreatorka videa je poručila da joj je drago što je sve došlo do nje i da se nada da će poslušati ljude koji su joj u komentarima ispod videa sugerisali da je ovo postupak koji se ne oprašta i da je raskid opcija o kojoj ni ne treba da se dvoumi.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    6. februar 2023 | 19:52

    Gledajte svoja posla i ne mesajte se ljudima u zivot!!!

  • Перагеније

    6. februar 2023 | 19:51

    Девојка воли да јој момак шврља. Супруга не воли...

  • Ccc

    9. februar 2023 | 15:16

    Bravo carice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA