Fanovi besni zbog pomirenja Keri i Ejdana u novoj sezoni serije “I tek tako...”

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Osećam se kao da sam od početka navijala za oba tima, ali nisam nikad smela to da kažem jer su Zverka i Keri bili završetak serije, čuveno "happily ever after" i onda moraš da navijaš za takav kraj", izjavila je Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker i Džon Korbet uhvaćeni su u zagrljaju na snimanju nove sezone serije "I tek tako...", a HBO je zvanično objavio sliku gde se drže za ruke uz opis: ”Ššš. Ne govori nikom.” i time potvrdio spekulacije da su se strasti između ova dva lika ponovno rasplamsale. A šta o tome misle fanovi? Pa, za sada, reakcije publike ne idu baš u korist predstojećeg scenarija.

Naime, putem društvenih mreža fanovi masovno objavljuju svoje nezadovoljstvo uz citate:

"Ovo je bezveze. Ona je njegova Zverka. Ne zaslužuje ga."

"Zar se niko ne seća kako ga je prevarila i ostavila, ne jednom, nego dva puta?"

"Toksično, toksično, toksično."

"Kad pre, Zverka se još nije ni ohladio", negativni komentari ne prestaju da se nižu.

Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia/Backgrid USA/T.Jackson / BACKGRID

Sara je gostujući u podkestu "The Bradshaw Boys" otkrila kako se uvek osećala užasno kad je bila primorana da bira između Zverke i Ejdana.

- Osećam se kao da sam od početka navijala za oba tima, ali nisam nikad smela to da kažem jer su Zverka i Keri bili završetak serije, čuveno "happily ever after" i onda moraš da navijaš za takav kraj -  navodi glumica, navodi "Pagesix.com".

Da li su stari fanovi besni zbog još uvek neprežaljene smrti čuvenog Zverke i smatraju da njihova ljubav ne može da se nadmaši, kao i da je Keri prebrzo nastavila dalje; da li gaje animozitet prema Ejdanu ili će se predomisliti kada se nova sezona emituje i predstavi nam možda predivnu, inovativnu priču ove stare ljubavi, ostaje nam da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA