Da li zagrljeni idete u krevet? Položaj u kome partneri spavaju zajedno govori o njihovoj vezi

 
 
 ≫ 
  • 1

Delite li krevet, prekrivač i zagrljaje?

Posle napornog dana, par traži utehu u maženju i uspavljivanju jedno sa drugim. Ali da li ste znali da položaj u kome parovi spavaju takođe može mnogo reći o njihovoj vezi? Položaj spavanja sa partnerom može ukazivati na srećnu ili problematičnu vezu.

Kašika

Ovo je jedan od nadaleko poznatih položaja za spavanje za parove, gde oba partnera spavaju okrenuta u istom pravcu. Ovaj položaj za spavanje pruža parovima osećaj zaštite i takođe ih zbližava. I sa aspekta zdravlja, ovo je dobar položaj jer je spavanje na boku udobno i bolje za vaše zdravlje.

Takođe, ne ometa vaše disajne puteve. Međutim, kao što svaki novčić ima dve strane, i ovaj položaj za spavanje ima svoje nedostatke. To može negativno uticati na vašu kožu dok zgnječite lice u jastuk dok spavate u ovom položaju, a jedan ili oba partnera mogu se pogrbiti, što može izazvati bol u leđima i ramenima.

Kolevka

Ovo je takođe poznato kao "njuška" i u ovom slučaju jedan partner spava na leđima, a drugi nežno nasloni glavu na partnerova grudi. Ovo je veoma zaštitni položaj za spavanje za parove i daje osećaj da su partneri bezbedni jedno sa drugim.

To takođe može značiti da partner koji leži na leđima pruža udobnost i sigurnost drugom. Postoji samo jedna loša strana ovog položaja - osoba koja leži na leđima može se probuditi sa ukočenim rukama.

Spavanje, parovi Foto: Shuterstock

Licem u lice, sa dodirivanjem

Kao što ime sugeriše, u ovom položaju za spavanje, par je okrenut jedno prema drugom sa glavama na istom nivou. Ova pozicija pokazuje da je par blizak i iskreno srećan u svojoj vezi.

Ovaj položaj za spavanje je udoban, međutim, manje parova provodi noć okrenuti jedan prema drugom.

Licem u lice, bez dodirivanja

Ovo je isto kao licem u lice, jedina razlika je u tome što ovde postoji mala udaljenost između partnera. Ovo je takođe poznato kao "položaj za razgovor na jastuku" i ukazuje na to da iako su partneri bliski i imaju izražen osećaj poverenja, oni takođe daju jedno drugom prostora da budu svoji i slobodni, piše "Pinkvilla".

Video: Ceca se snimala u krevetu bez trunke šminke: Nosi naočare za vid i šalje poljupce

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma parovi ne dele nista.

    29. januar 2023 | 12:25

    Zato se razvode. Prvo su opijeni rakijom ljubavi, kad se otrezne, razvod je na pomolu. Momak trazi bolju curu, cura boljeg tipa. I svako svojim putem, ono seksali se za sve pare, vatromet bio, erupcije zadovoljstva. Ali sve to kratko traje, isto ko zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA