Zarađuje novac tako što razgovara sa oženjenim muškarcima: Tvrdi da je spasla na hiljade brakova

 
 
 ≫ 
  • 2

Ona ističe da pokušava da pomogne muškarcima, a ne da ih preotme

Lana Mej (42) zaradila je više od 20 hiljada dolara od oženjenih muškaraca učeći ih kako da povrate iskru u svoje veze.

Ona kaže kako ju je nekoliko muževa kontaktiralo preko aplikacije za odrasle da joj kažu da su zaglavljeni u brakovima bez intimnih odnosa i da im je hitno potrebna pomoć.

- Mnogi od njih žele da se osećaju viđeno, saslušano i poželjeno. Muškarci, kao i žene žele da osete intimnost i dubok osećaj povezanosti i to je ono što ja pokušavam da im pružim – kazala je ona za "NewYorkPost“.

Ona ističe da pokušava da pomogne muškarcima, a ne da ih preotme.

- Neki su mi rekli da toliko vole svoje žene, ali da nisu bili dugo intimni s njima pa žele savet kako da povrate varnice – kaže ona.

- Pozitivno je jer ovi muškarci žele da porade na svom odnosu i na sebi, a ja volim što mogu da pomognem oko intimne strane odnosa – kaže Lana.

Lana je samohrana majka koja je sa poslom bračnog trenera počela ranije ove godine, a sesije se odvijaju preko video-poziva.

Na početku razgovora ona pita klijente da li žele savetovanje ili razgovore za odrasle, što im pomaže da usavrše svoje veštine.

Ona tvrdi da je za šest meseci spasila na hiljade brakova uprkos tome što neki kritičari njeno savetovanje ne vide kao spas.

Video: Zanimanje joj je profesionalna ljubavnica: Otkrila je kad tokom godine muškarci najviše varaju žene

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA