Muškarac se obratio za savet: Da li je u redu da zauzeta devojka spava u istom krevetu sa svojim drugom?

 
  • 17

Muškarac je objasnio da je njegova 21-godišnja devojka pre izvesnog vremena prespavala kod prijatelja - u istom krevetu

Muškarac se osećao izdanim nakon što je njegova devojka spavala u istom krevetu sa drugim muškarcem, a zatim ga je lagala o tome. On se obratio "Reditovom" forumu "Saveti za vezu" da bi pitao da li se spavanje u istom krevetu sa drugim muškarcem smatra varanjem i da li treba da raskine nakon što je saznao da je njegova devojka lagala.

Muškarac je objasnio da je njegova 21-godišnja devojka pre izvesnog vremena prespavala kod prijatelja - muškarca i žene. On je znao kod koga ona ide i zamolio je da ne spavaju svi u istom krevetu.

- Rekao sam joj da bi mi bilo neprijatno da ona spava pored njega. Osećao sam, u mislima, da to prelazi granice i da je to jednostavno nešto što mi ne bi bilo prijatno.

Njegova devojka je obećala da neće deliti krevet sa svojim prijateljem. Zatim je tvrdila da je održala obećanje. Međutim, prilikom jedne njihove svađe priznala mu je da je ipak delila krevet sa svojim prijateljem, ali da je tu bila i njihova prijateljica.

- Prijatelj u čijoj su kući bili ima prilično ogroman krevet tako da su svi spavali u istom krevetu - objasnio je mladić koji se obratio reditorima za savet. Reditori su bili zabrinuti što je devojka ne samo lagala, već je iskoristila i svoju izdaju kao način da povredi muškarca tokom svađe. Mnogi reditori su posavetovali muškarca da raskine.

- Otišao bih. Lagala je o tome, a onda je iskoristila činjenicu da je lagala da te povredi. To je stvarno loše, pogotovo jer si joj prethodno rekao da će ti zbog toga biti neprijatno. Otišao bih, definitivno - napisao je jedan reditor.

- Činjenica da je to uradila znajući da ti to nije prijatno, a zatim to upotrebila kao oružje da te povredi u svađi, više govori o njoj, nego činjenica da ona u tome nije videla ništa loše - javio se drugi reditor.

- Kao što su drugi već rekli, lagati i biti čist tokom svađe je velika stvar. Bio bih ljut i verovatno bih rekao da odustajem - složio se treći.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    31. avgust 2022 | 19:11

    Nije bilo ničega između njih. Ni gaća.

  • Pg.

    31. avgust 2022 | 19:02

    Uh, kako jee pala dobra trojka pa do zoree !

  • Zenski Jarac

    31. avgust 2022 | 19:15

    Moj bivsi decko kod komsinice sa drugom na pice.. po obicaju ubili se od pica i prespavao sa drugom u paketu sa komsinicom u istom krevetu. I posle se cudi kao nesto jer mi to bilo dno. I nije tacno da mi zene ne znamo kakvi su "muskarci" ovde. Ako iko zna upravo bas mi zene znamo kakvi su. Pobogu pa ko nam se sve udvara i na koje sve fore.. pa naravno da vrlo dobro znamo kakvi su. P.S. Pitala bih se sta bih moj decko rekao da sam se ja ubila od pica i ostala da prespavam u krevetu mog druga komsije. Dupli standard. Naravno na stetu zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA