Ostala zapanjena nakon što je otkrila ko je njen najkompatibilniji par na aplikaciji za upoznavanje

 
 
 ≫ 
  • 0

Sa razvijanjem aplikacija za upoznavanje srodnih duša mogu se desiti čudne stvari, a ovo potvrđuje slučaj devojke po imenu Alaja

Jedan 21-godišnja devojka podelila je na internetu čudnu situaciju koja joj se dogodila na aplikaciji za upoznavanje "Hinge", prenosi "Yahoo.com".

Devojka po imenu Alaja podelila je na svom Tik Toku video koji je do sada pregledalo više od milion ljudi, u kojem otkriva koga joj je ova aplikacija predložila kao "najbolji spoj".

Aplikacija je rođenog brata ove devojke videla kao njenog savršenog para, a u videu sa Tik Toka njih dvoje nisu mogli da sakriju smeh.

- Kada vam je brat najkompatibilnija osoba sa Hing-a - napisala je Alaja.

Kako objašnjavaju, sa ove aplikacije za upoznavanje, predlog "najkompatibilije osobe" koristi se za ljude koje algoritam vidi kao potencijalno dobar spoj.

@mentallyillbaddy tik tok dont take this down stop trying to silence us 😔 #hinge #datingappfail #siblingsbychanceloversbychoice #fypシ #hingepartner ♬ som original - Fleabag Brasil

Predlog za najkompatibilniju osobu ide na obe adrese što znači da će oba korisnika izaći jedno drugome kao najkompatibilniji. Baš se to dogodilo Alaji i njenom bratu. Ona je nastavila da snima svog brata dok je otvarao aplikaciju i reakciju kada je video da mu je sestra "najkompatibilniji partner".

- Osećam da bi zbog ovakvih stvari trebalo da postoji opcija za članove porodice jer je moja prijateljica dobila svog oca kao para - bio je jedan od komentara na ovaj video.

Video: Vojke i Sara u zajedničkom intervjuu otkrivaju sve o njihovoj ljubavi, kako je prošlo upoznavanje sa roditeljima i najavljuju duet

(Telegraf.rs)

Video: Petar Samolovac: Ovako pomažemo i štitimo poljoprivredna zemljišta od požara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA