Emili Ratajkovski se razvodi zbog preljube: Zašto mislimo da lepe žene ne mogu biti prevarene?

 
 
 ≫ 
  • 0

Autorka knjige "Moje telo" se razvodi od svog 41-godišnjeg supruga Sebastijana Bera Meklarda nakon što su počele da kruže glasine da ju je varao

Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber Meklard se razvode. Supermodel i filmski producent zvanično su se razišli nakon četiri godine braka, objavili su brojni mediji.

Izvor blizak Emili rekao je za "People":

- Nedavno su se rastali. To je bila njena odluka. Ona je dobro.

Emili i Sebastijan su prvi put dospeli na naslovne strane još u februaru 2018. godine, kada je na "Instagramu" osvanula objava da se par venčao u zgradi suda u Njujorku.

Manje od dve nedelje kasnije, mladenci su zajedno debitovali na crvenom tepihu na dodeli nagrada "Film Independent Spirit 2018".

Autorka knjige "Moje telo" se razvodi od svog 41-godišnjeg supruga Sebastijana Bera Meklarda nakon što su počele da kruže glasine da ju je varao.

U danima nakon objave, mnogi su se brzo oglasili na društvenim mrežama kako bi prokomentarisali vesti. Neki su pokazali da podržavaju Emili, drugi su kritikovali Sebastijana zbog njegovog razvratnog ponašanja.

Doduše, mnogi su izrazili čuđenje zbog toga što smatraju da je nekoga ko je lep i zgodan nemoguće prevariti, jer sa kime bi je, zaboga, mogao zameniti? Lepim ljudima se dešavaju samo lepe stvari i njih svi žele i vole. Ovo je jedna velika neistina i zabluda, u koju nažalost neki ljudi zaista veruju.

To kako ćemo biti tretirani u vezi ne zavisi od našeg izgleda ili izgleda neke druge žene/muškarca. I dok svi žale "prelepu, ali jadnu Emili", muško ponašanje se uopšte ne dovodi u pitanje, već se cela situacija u vezi sa prevarom posmatra iz ugla prevarene i ostavljene žene koja "fizičkim izgledom nije to zaslužila".

Iznova i iznova, muškarci koji se smatraju serijskim varalicama dobijaju propusnicu za svoje ponašanje, tretiraju ih sa istim poštovanjem kao i pre nego što je njihova nevera otkrivena, a njihove partnerke zanemarene. Tristan Tompson i Kloe Kardašijan su savršen primer za to.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Video: Bajaga o GODUM nagradi i šta mu je karijera donela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA