4 pokazatelja da vas partner vara: Ovo su sigurni znaci koji na to ukazuju

 
 
  • 0

Prevara je neretko sastavni deo emotivnih veza, ali nije je uvek lako uočiti

Prevara, veza, brak, Ljubomora, zavist, devojka, momak, muškarac, žena, drug, prijatelj Foto: Shutterstock

Kada jedan od partnera u emotivnoj vezi poželi da "napravi izlet"  i upusti se u preljubu, psiholozi i stručnjaci za veze uglavnom tvrde da u tom odnosu nešto "škripi".

Uočavanje jednog od dole navedenih znakova ne mora da znači da ste prevareni. Međutim, ako uočite dva "signala" ili više njih, vaš parner ili partnerka verovatno nešto kriju.

1. Promena izgleda i ponašanja

Baš kao što i vi želite da se pokažete u najboljem svetlu prilikom upoznavanja nekog novog, tako će i vaš partner isto želeti. To može biti kupovina nove odeće, promena frizure, iznenadne česte posete teretani ili započinjanje dijete. Međutim, to nije dovoljno da bi izveli zaključak. Nekada je ljudima u životu jednostavno potrebna promena fizičkog izgleda da bi se osećali bolje.

Kada je u pitanju promena raspoloženja stvari stoje malo drugačije. Ovaj znak ćete lako da uočite ako je vaš partner inače pozitivnog karaktera i lako se sve dogovarate. Krivica koju stvara prevara izbijaće iz podsvesti. Kada se to dogodi, verovatno ćete imati problem u komunikaciji, ponašaće se razdražljivo i spremno za svađu mnogo češće nego inače. Stvari koje možda do tada nisu smetale, odjednom će da budu predmet ljutnje.

2. Novi mobilni telefon ili promena šifre za otključavanje

Partner koji vara mora da priča sa novom osobom u svom životu, a neće želeti da bude uhvaćen. Moguća situacije je da će isključivati telefon kada je sa vama ili uključivati opciju da ne zvoni.

Promeniće šifru za otključavanje kako bi bio siguran da ni u jednom trenutku ne možete da imate uvid u njegove poruke. Druga situacija je da će nabaviti još jedan telefon. Ukoliko slučajno dobije poziv u vašem prisustvu, pričaće tihim glasom i brzo završavati razgovor.

Ljubomora, zavist, devojka, momak, muškarac, žena, drug, prijatelj Foto: Shutterstock

3. Kupovina poklona

Ponekad se kaže da nikad ne treba verovati muškarcu ili ženi koji nose poklone. Iako muškarci to češće rade, i žene kupuju poklone kada osećaju krivicu i grižu savesti.

4. Manje intimnosti

To uključuje fizičku i emocionalnu intimnost. Ako vas partner vara, već dobija fizičku intimnost i razgovore od osobe sa kojom vas vara. To znači da će želeti manje intimnih odnosa sa vama i to gotovo nikada nije dobar znak.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA