Jasmina se zaljubila u beskućnika i imaju dvoje dece: Odvela ga na večeru i kupila mu telefon

 
 
 ≫ 
  • 9

Njihova ljubavna priča papira i najromantičnijim filmovima

Video: Zaljubila se u beskućnika, pa mu rodila dvoje dece: Ovaj potez ju je oborio s nogu

Da život piše romane, dokaz je Jasmina Grogan koja je na poseban način upoznala sadašnjeg supruga. Naime, Jasmina se zaljubila u beskućnika Makaulija Murkija kada ga je videla ispred jednog supermarketa.

Odlučila je da mu ponudi novac, ali on je odbio. Umesto toga, ponudio se da joj pomogne oko torbe koje je nosila.

- Jednog dana srela sam beskućnika ispred supermarketa. Ponudila sam mu novac, ali on nije hteo da prihvati - započinje Jasmina svoju ljubavnu priču.

Kako kaže, ušla je u prodavnicu po namirnice, ali nije mogla da prestane da misli na njega.

- Izašla sam napolje i pitala ga da li ipak mogu nekako da mu pomognem, ali on je odbio. Pitao je da li mi treba pomoć oko nošenja cegera do taksija koji me je čekao. Rekla sam da mi treba. Pitala sam ga da li želi da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je prilično neprijatno, ali je ipak odgovorio potvrdno, pa smo izašli zajedno na večeru - priča Jasmina s osmehom.

Prema njenim rečima, na večeri su dugo razgovarali o njegovom životu, a kako bi ostali u kontaktu, Jasmina mu je kupila mobilni telefon.

- Ulepšali ste mi dan, hvala Vam puno na svemu, neverovatni ste. Ne mogu da prestanem da mislim na Vas - glasila je poruka Makauleja Murčieja koju je poslao Jasmini.

Posle nekoliko razmenjenih poruka, Jasmina je odlučila da ga pozove na ručak, a posle i u stan.

- Donela sam mu novu odeću i rekla mu da može da prenoći, ali je na kraju ostao mnogo duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i fin. Od tada se nismo razdvojili - rekla je Jasmina.

Makaulej je odlučio da pronađe posao i poradi na svom izgledu, a danas su u braku i imaju dvoje dece.

- Drago mi je da su nam se putevi ukrstili i verujem da se sve događa sa razlogom. On mi je učinio život boljim i ne mogu da zamislim dan bez njega - rekla je Jasmina.

Na društvenim mrežama su veoma aktivni i često objavljuju zajedničke fotografije i video-snimke, a Jasminu korisnici mreža nazivaju "anđelom na zemlji". Jedan od najčešćih komentara da je ona na pravi način pokazuje kako zapravo izgleda prava, čista ljubav.

Video: Beskućnik sve daje za šah: Iza sebe ima pet diploma, boravak u zatvoru, a krasi ga veliko srce

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA