5 fraza koje koriste skoro sve žene, a muškarci ih ne razumeju

 
 
 ≫ 
  • 2

Jedno obično "sve je u redu" može da ima potpuno drugačije značenje kada ga izgovori žena

zbunjeni srednjoskolci, đaći, tinejdžeri, druženje, škola Foto: Shutterstock

Na mnoge životne situacije muškarci i žene gledaju drugačije. Muškarci su poznati po tome da ne pričaju puno o svojim emocijama, dok žene, u većini slučajeva, otvoreno razgovaraju gotovo o svemu.

Međutim, stručnjaci za ljubav ističu da i pored toga što većina žena nema problem da otvoreno razgovara o bilo kojoj temi sa partnerom, one imaju nekoliko fraza koje retko koji muškarac može da razume.

Složićete se da je komunikacija veoma bitna za ljubavnu vezu, te vam zbog toga otkrivamo šta tačno znači pet najčešćih ženskih fraza koje zbunjuju muškarce.

1. "Dobro"

Ovo je reč koju žene najčešće koriste kada baš ništa nije dobro i kada na kraju svađe osete da su u pravu. Muškarci uglavnom misle da će posle "dobro" uslediti miran period, međutim, to je samo zatišje pred buru.

2. "Nije mi ništa"

Ovo je obično odgovor kada muškarac pita ženu: "Šta nije u redu?" Ali reč "ništa", zapamtite, uglavnom znači "svašta".

Svađa, ljuta žena, izvinjavanje, muž Foto: Shutterstock

3. "Nešto sam razmišljala..."

Kada žena svom partneru izgovori ovu rečenicu, to uglavnom znači da je sve već pripremila i organizovala unapred i da očekuje od njega da sedi, sluša i prihvati svaki njen predlog.

4. "Jedan dečko mi se udvara"

Ovo je jednako kao da vam kažu: "Obrati pažnju na mene i nemoj me uzimati zdravo za gotovo, jer će onaj čovek tamo zauzeti tvoje mesto". Kada se osećaju nesigurno, žene vole da podsete svog partnera na to koliko su vredne.

5. "Nisam razumela šta si rekao"

Kad to kaže određenim tonom, to nije zato što nije čula što ste rekli - to je njen način da vam pruži priliku da promenite ono što ste rekli, i to što brže možete.

Takođe, nemojte zaboraviti da žene ponekad tumače ono što kažete drugačije od onoga što ste u stvari mislili.

Vaše dobronamerno: "Da li je sve u redu?" žena češće se tumači kao povod za svađu. Zbog toga je aktivno slušanje ključno za uspeh svakog odnosa.

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobica

    24. februar 2022 | 07:36

    Razumeju se u visoku politiku do zadnje nijanse, u svaku fudbalsku fintu, svi mogu da budu i nacionalni selektori, premijeri države i nuklearni fizičari odjednom, a, kao, ne kapiraju šta to te "komplikovane" žene hoće, jer su oni, je l' te, prosti i jednostavni, pa sve treba da im se crta! Ne shvataju jer ne žele i prave se blesavi! Kad bi žene počele da govore direktno i neuvijeno, onda bi bile diktatori i feminacisti! Ne možeš sa bu......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA