Žena šokirana navikom svog muža: "Zapisuje svaku našu svađu, bojim se da hoće razvod"

 
 
 ≫ 
  • 1

Kako je žena rekla, njen partner je veoma pametan i smiren i većinu vremena se dobro slažu, zbog čega ju je saznanje o zapisivanju svađa još više šokiralo

Ljubomora, prevara, par, ljubavni par, muškarac, žena, dopisivanje Foto: Shutterstock

Svađe i konstruktivne rasprave su deo svakog zdravog odnosa, posebno onih partnerskih. Različiti parovi imaju različite metode razrešavanja konflikata; dok neki vole da se razdvoje na par sati, odu u šetnju ili sebi priušte neki drugi vid relaksacije, drugi sede u tišini, a treći ne odustaju dok stvari ne isteraju na čistac.

Svako ima svoju metodu, međutim jedan muškarac postao je popularan na internetu zbog metode koju primenjuje kada se svađa sa svojom suprugom.

Naime, on posle svake svađe sa ženom odlazi u sobu, uzima laptop i zapisuje šta se dogodilo i šta je bio razlog rasprave.

Njegova supruga otkrila je ovo u anonimnom pismu savetnici za parove, koja na svom sajtu redovno odgovara na slične upite.

Kako je žena rekla, njen partner je veoma pametan i smiren i većinu vremena se dobro slažu. Ipak, kao i u svakom braku, ponekad dođe do rasprave.

Jednog dana je posle svađe otišao na sastanak, ali je ostavio otključan laptop kod kuće, pa je supruga pregledajući šta se sve nalazi u muževljevom računaru naišla na jedan dokument koji joj je posebno privukao pažnju.

covek na laptopu Foto: shutterstock.com

Bila je to lista svih svađa koje su imali u poslednjih godinu dana, a uz listu je zapisivao i kako se on osećao, kada je bio u pravu, kada misli da je pogrešio, šta je ona njemu sve rekla...

- Ako mu kažem da sam to pronašla, naljutiće se što sam pretraživala išta po njegovom laptopu - rekla je ona i upitala savetnicu šta da radi.

- Postoje stvari oko kojih sam uvek bila nesigurna, a ubeđivala sam sebe da mu to ne smeta. Sada sam toliko izbezumljena, da li je ovo neka priprema za razvod? - pitala je zabrinuta žena.

Ipak, savetnica joj je rekla da je lista verovatno samo "dokumentacija njegovih misli" i znak da bi oboje trebalo da teže otvorenijoj komunikaciji.

Međutim, korisnici portala nisu bili sigurni da je to samo njegov način da izrazi svoje misli i osećanja.

- I ja sam bila udata za veoma pametnog, veoma smirenog čoveka. Takođe je, kad god bih ga pitala da li je sve u redu, potvrdno odgovarao. Ispostavilo se da ništa nije bilo u redu i da je posle godina "guranja problema pod tepih" sve izašlo na videlo. Spomenuo mi je stvari za koje godinama pre toga ja nisam ni shvatala kao problem, ali on jeste, i onda smo se razveli - prenela je jedna žena svoje iskustvo.

- Vaš supružnik vodi stvarnu listu optužbi protiv vas, to je ogorman znak upozorenja i nema razloga da prećutite da znate za nju, osim ako ne planirate da je upotrebite protiv njega - dodala je druga osoba.

Video: U svađama suprug i ona krive izmišljenu osobu: Žena otkrila neobičan način kojim dobija mir u braku

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smirena supruga

    6. januar 2022 | 22:46

    I ja to isto radim kao vaš suprug,ali sam zena. To sam počela da radim kada su svađe učestale i vređanja teža. Dosta mi je više njegove nervoze neosnovane a tek vređanja,...Moja osećanja su se ohladila. To je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA