Izveo devojku na prvi sastanak, pa doživeo šok: U restoranu se pojavili njen muž i kćerka

 
 
 ≫ 
  • 2

Mladić prvo nije mogao da veruje šta se dešava, jer su se za njihov sto pridružile dve osobe

Ljubomora, zavist, devojka, momak, muškarac, žena, drug, prijatelj Foto: Shutterstock

Prvi ljubavni sastanci često mogu da budu neprijatni. Nekada jednostavno ponestane tema za razgovor, a nekada se pojavi partner osobe sa kojim sedite.

Da, upravo se ta scena dogodila momku koji je na društvenoj mreži TikTok poznat pod nadimkom "Pattyslap23". On je odlučio da svoju priču podeli sa pratiocima, a snimak je ubrzo postao viralan i do sada je pregledan oko 3 miliona puta. 

- Bilo je to pre dve godine u Bostonu. Dopisivao sam se s jednom devojkom i odlučili smo da odemo na prvi sastanak. Lepo smo se proveli, krenuo sam da platim račun kako bismo otišli u bioskop, a onda je neki čovek seo pored nas - rekao je ovaj dečko.

Prema njegovim rečima, devojka koja je sedela s njim se zbunila i prebledela.

- Pitao sam ga da li mu treba pomoć, a on je rekao "Da, to je moja žena". Pogledao sam je i pitao da li je to zaista njen suprug, ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji deo je bio kada joj je dotrčala kćerka i sela u krilo - nastavio je s pričom.

@pattymac2399Part 2 of the worst date I’ve been on ##fyp ##foryoupage ##worstdateever ##paht♬ original sound - Pattyslap23

Kako kaže, tu noć je saznao da je devojka sa kojom je izašao na večeru bila u braku sedam godina.

- U početku sam bio u šoku, posle sam se zahvalio Bogu što se to tada desilo, a ne kasnije kada naš odnos postane ozbiljniji - rekao je on.

Da stvar bude još komplikovanija i čudnija, ovaj dečko je ostao u kontaktu sa njenim suprugom, a posle nekog vremena mu je otkrio da je podneo papire za razvod.

- Mi smo sada stvarno dobri drugari, a njih dvoje su se skoro razveli. Nas dvojica izlazimo zajedno, a on me je čak upoznao sa njegovim drugaricama - zaključio je ovaj dečko.

(Telegraf.rs)

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐌

    24. decembar 2021 | 18:24

    Lep kraj price tako bi i nasi muskarci trebali da reaguju a ne da se tabaju badava za nesto sto nije vredno truda.

  • organizujte

    25. decembar 2021 | 00:05

    2 na 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA